Shoptips voor de zomer 2019

Style & Beauty / 16 mei 2019
Shoptips voor de zomer 2019
Shutterstock
We hebben dit jaar niet zo'n warm voorjaar als afgelopen jaar, sterker nog we hebben eigenlijk slechts enkele warme dagen gehad. We moeten het dit jaar dus een beetje van de zomer hebben (hopelijk!). Om alvast in de stemming te komen delen wij leuke modetrends voor komende zomer!

Dierenprints

Misschien wel de grootste trend van de zomer 2019 is de dierenprint. We kunnen er niet meer omheen in de winkels. We zien zowel tops, broeken, sjaals, jassen en zelfs schoenen met een luipaard-, panter-, of slangenprint. Maar ook zien we regelmatig dieren zelf afgebeeld op de kledingstukken, zoals hieronder in het blauwe blouseje te zien is. Heel cute!

kleding-dierenprints

Kleuren

De kleuren gaan dit voorjaar en de zomer echt alle kanten op. We zien heel veel beige, wat lekker rustig en neutraal is, maar daartegenover zien we ook juist weer veel felle kleuren. Zo zien we in de winkels veel geel, groen en koraalachtige kleuren. En ja, dit voorjaar is neon ook ineens een echt trendkleur geworden! Lekker opvallend is het wel. Lees hier wat kleur over jou vertelt.

kleuren-kleding-2019

Franjes

Opvallend deze zomer zijn de kledingstukken met franjes en rushes daaraan. Dit kun je op allerlei gedeeltes van het kledingstuk terugverwachten, zoals op de borst, de mouwen, de gehele body, maar ook bijvoorbeeld onderaan de broekrand. Vrolijk!

kleding-franjes

Mouwen

Ook leuk zijn de pofmouwen die dit seizoen helemaal terugkomen. Denk hierbij aan grote (een soort oversized) mouwen (zoals de linkerblouse en de rechtertrui) of bijvoorbeeld uitlopende mouwen (zoals het blouseje in het midden. Wat we daarnaast veel zien zijnd de uitstekende schouders, ook wel 'puffed shoulders' genoemd.

mouwen-kleding

De modekleding van Expresswear.nl die we op de afbeeldingen hierboven gebruikt hebben als voorbeelden, zijn allemaal op deze site verkrijgbaar. Het is een soort verzamelsite van allerlei merkkleding.

Wat vind jij van de trends van deze zomer? Welke spreekt jou het meeste aan?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223230

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin