Sylvia Kuijsten

Profielfoto

Toen ik klein was leek het leven zo makkelijk. Ik zou netjes mijn lagere en middelbare school afronden, cum laude afstuderen in rechten, bij een tof advocatenkantoor gaan werken, een leuke man ontmoeten, rond mijn 27e kinderen krijgen en lang en gelukkig leven. We weten echter allemaal dat dit in werkelijkheid lang niet zo gemakkelijk gaat en dat we op de weg naar het verwezenlijken van onze dromen de nodige modderpoelen, valkuilen en donderwolken tegenkomen.

Die kleine naïeve uk is er niet meer. Inmiddels ben ik een 23-jarige rechtenstudente aan Tilburg University. Ik werk doordeweeks twee dagen als studentredacteur bij het universiteitsblad, ben in het weekend bakkershulpje in een supermarkt en werk verder als freelance copywriter & tekstcorrector op sylviakuijsten.com. Cum laude zal ik niet afstuderen, maar ik vind mijn studie wel erg interessant. Mijn voornemen om te werken bij een advocatenkantoor heeft plaatsgemaakt voor een droombaan als straf- of kinderrechter en dit te combineren met schrijven. Die leuke man heb ik nog niet gevonden, maar het single bestaan bevalt me prima. Die kinderen hoeven er nog niet te komen als ik 27 ben, er zijn nog te veel dingen die ik zou willen doen voordat ik begin aan een gezinsleven.

Ik voelde me vereerd toen ik werd gevraagd om te bloggen voor Vriendinnenonline. Mijn vrienden en vriendinnen maken een belangrijk deel uit van mijn leven, het blijft bijzonder om mensen tegen te komen met wie je leuke dingen kunt ondernemen, problemen kunt bespreken en waar je altijd bij aan kunt kloppen. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze site zich gaat ontwikkelen en wie ik hier allemaal tegen zal komen.

www.sylviakuijsten.com

Lees meer van blogger