Whut?! Genomineerd voor de Viva-400!

Vrouwen vertellen / 29 september 2017
Whut?! Genomineerd voor de Viva-400!
We hebben hier een klein feestje, want net voor het weekend krijgen wij te horen dat Lize -het gezicht achter vriendinnenonline- genomineerd is voor de Viva-400.

Het is een prijs voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Een mooie eer dus, maar vooral omdat we zo de website en alle lieve vriendinnen die erop zitten nog meer aandacht kunnen geven!

Grootste vriendinnensite van Nederland

Tegenwoordig leven we in een individualistische samenleving, waarin we geloven dat je geluk helemaal zelf in handen hebt. Voor een gedeelte is dat natuurlijk waar, maar we neigen te vergeten dat je dat nooit in je eentje kunt bereiken. Echt geluk zit namelijk in de relaties die je hebt met naasten, het meetellen in een sociaal systeem.

In de afgelopen jaren zijn er talloze initiatieven ontstaan om een leuke partner te vinden, maar voor het vinden van vriendschappen was er nagenoeg niks. Dat, terwijl een dierbare vriendschap minstens zo belangrijk is. Uit onderzoek is tevens gebleken is dat het na je 30e lastig is om nieuwe vrienden te vinden. Met die gedachte is de website vriendinnenonline.nl opgericht, een platform voor vrouwen om nieuwe vriendinnen te vinden. Inmiddels is dit na 3 jaar uitgegroeid tot de grootste en een meest succesvolle vriendinnensite van Nederland.

100.000 gesloten vriendschappen

Afgelopen jaar hebben we de mijlpaal bereikt van 100.000 gesloten vriendschappen op de website. Dat is toch geweldig? Als ik probeer in te denken hoeveel mensen dat zijn, kan ik me daar nauwelijks een voorstelling van maken. Geregeld krijgen we mailtjes van mensen die ons bedanken voor de nieuwe contacten die zij middels de website hebben kunnen maken. Als ik dat lees dan straal ik van oor tot oor en kan mijn dag gelijk niet meer stuk. Deze nominatie is een bevestiging voor wat we doen, op naar nog veel meer leuke vrouwen en vriendschappen op de site!

Je kunt hier op Lize stemmen via Viva-400.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230518

Nieuwe leden

02-12-2020
02-12-2020
02-12-2020
02-12-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5