Janneke Nijssen

Profielfoto

Mijn naam is Janneke, 23 jaar jong en hopeloos verliefd op Australië. Sinds eind mei woonachtig in de omgeving van Leiden. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met reizen, fotografie en speel ik stiekem nog The Sims 3. Verder ben ik een kookkluns, speel ik tennis en vind ik het leuk om af en toe lekker te freubelen. Een eigen website heb ik (nog) niet, maar ik ben groot fan van Instagram. Hier post ik foto’s van eten, DIY , fotografie en nog veel meer (dus schroom niet om me te volgen!)

In juni 2014 heb ik mijn studie afgerond en momenteel timmer ik aan de weg als freelance (reis)journalist en fotograaf. Het liefst zou ik alleen maar schrijven over reizen, maar het leukst is dan om alle bestemmingen waarover ik schrijf ook daadwerkelijk te bezoeken.

Het concept van Vriendinnenonline vind ik geweldig. Elke vrouw heeft iemand nodig met wie ze kan lachen én huilen, diepe gesprekken mee kan voeren, maar ook geluidloos een avondje tv kan kijken zonder dat het ongemakkelijk is.

Doordat ik de afgelopen paar jaar een aantal keer ben verhuisd (zowel in het binnen- als buitenland) weet ik hoe het is om niet alleen vriendschappen van vroeger te hebben.

Ik hoop dat ik met mijn columns en blogs iets kan bijdragen aan deze leuke website!

Lieve groetjes,

Janneke