Gaaf: Vriendinnenonline genomineerd voor Website van het Jaar 2018!

Vriendschap / 18 oktober 2018
Gaaf: Vriendinnenonline genomineerd voor Website van het Jaar 2018!
We hebben super leuk nieuws gekregen want wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2018! Een heel mooi compliment voor het team dat er zo hard aan gewerkt heeft en natuurlijk voor alle lieve leden die in ons vertrouwd hebben!

We doen het voor jullie!

We nemen het dit jaar op tegen grote namen als Lexa en Relatieplanet dus de prijs daadwerkelijk in de wacht slepen is nog best lastig, maar we doen ons best! Uiteindelijk doen we het niet om prijzen te winnen, maar vinden wij dat we al gewonnen hebben nu we weten dat er meer dan 170.000 vriendschappen op de site gesloten zijn! We brengen dagelijks vrouwen bij elkaar om nieuwe vriendinnen te vinden en daar doen we het voor.

Help jij ons mee?

Zoek jij een nieuwe vriendschap? Lees dan eens verder op de site om te kijken om te ontdekken of dit iets voor je is. Wil jij je stem uitbrengen op Vriendinnenonline? Te gek! Zo kunnen we de site nog groter maken en het belang van vriendschap breder onder de aandacht brengen. Stemmen kan via de knop hieronder:

stem

Dankjewel alvast en op naar nog veel meer mooie vriendinnenverhalen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223862

Nieuwe leden

15-08-2020
14-08-2020
14-08-2020
14-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin