Vriendinnenverhalen: Marieke en Miranda leerden elkaar kennen op VriendinnenOnline

Vriendschap / 03 september 2020
Vriendinnenverhalen: Marieke en Miranda leerden elkaar kennen op VriendinnenOnline
Toen VriendinnenOnline in 2016 nog in de kinderschoenen stond waren Marieke en Miranda er al bij. Miranda had op de site een oproepje geplaatst en Marieke reageerde daarop. Zo is hun vriendschap ontstaan en vandaag delen ze hun verhaal.

Hoe kwam het dat jullie nieuwe vriendinnen zochten?

Marieke: Een goede vriendin van mij overleed plotseling op 28 jarige leeftijd, dat was een hele heftige periode. Ik kende haar vanaf de basisschool. Ik voelde een leegte op dat moment en was bovendien single. Dat was voor mij de reden om nieuw contact te zoeken.

Miranda: Ik had wel een vriend, maar miste een leuke vriendin in de buurt. Oude vriendschappen waren verwaterd en het leek me leuk om weer nieuwe meiden te ontmoeten. Marieke en ik wonen nu op een kwartiertje afstand van elkaar en dat is perfect.

Online vriendinnen zoeken, werkt dat goed voor jullie?

Miranda: Ja, ik vind dat juist wel makkelijk online, iedereen die erop zit is op zoek naar nieuw contact. Ik ben zelf een beetje verlegen en hou wel van uitstapjes zoals naar een museum ofzo, maar daar ga ik ook niet iedereen aanspreken. Voor mij is het online makkelijker dan face-to-face.

Marieke: Ja ik had het eerder ook wel ergens anders geprobeerd, maar daar reageerden vaak mannen en dat vond ik niet prettig. Daarom vind ik Vriendinnen Online zo fijn omdat dit alleen voor vrouwen onderling is.

vriendinnen-drankje

Hoe is het contact tussen jullie verlopen?

Miranda: We vonden elkaar eindelijk best snel op de site, ongeveer na 2 maanden. Eerst hadden we via de site contact, toen hebben we een tijdje gemaild en daarna een keer afgesproken. Tijdens de eerste afspraak hebben we wat geluncht in Rotterdam.

Marieke: Ja dat klopt wel zo'n beetje. We zien elkaar nu ongeveer eens in de maand en we hebben vaak wekelijks contact op WhatsApp. Wij houden allebei ontzettend van dieren, wij plannen dan bijvoorbeeld een uitje naar de dierentuin. Tijdens onze tweede afspraak zijn we naar het Dolfinarium gegaan.

En zit je nu nog op de site?

Miranda: Nu heb ik genoeg vriendinnen dus heb ik de site niet meer nodig. Als ik er teveel heb, dan heb ik er gewoon geen tijd voor. Je hebt het vaak in een bepaalde periode nodig, dus dan is het fijn dat ik altijd weer terug kan komen als ik er behoefte aan heb.

Marieke: Ja dat vind ik ook zo fijn. Ik vind het dan ook niet duur, als je er een vriendschap zoals wij aan over houdt voor de rest van je leven, dan krijg je het dubbel en dwars terug.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259972

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin