Vriendinnen zoeken om samen mee te sporten

Vriendschap / 15 april 2019
Vriendinnen zoeken om samen mee te sporten
Shutterstock
Sporten met vriendinnen is veel gezelliger dan alleen. En niet alleen gezelliger, er zitten ook een hoop andere voordelen aan. Die lees je hier in dit blog! En nu nog wat leuke vriendinnen zoeken die je op sleeptouw kunt nemen (of andersom natuurlijk!).

Waarom sporten met vriendinnen ideaal is

Het is vast herkenbaar voor je, je komt thuis na een dag hard werken en je hebt totaal geen zin om te sporten. Je bent moe en zou liever op de bank neerploffen. Op zo'n moment is het eigenlijk perfect als je al een sportafspraak met een vriendin gepland hebt staan, de drempel tot afzeggen ligt dan een stuk hoger. Zo heb jij echt een stok achter de deur om wel te gaan en jullie kunnen elkaar motiveren om niet te snel op te geven.

Het maakt het sporten ook een stuk leuker, je kunt daarna samen nog nakletsen met een drankje. Zo heb je elkaar gelijk weer even gesproken, dus een heuse win-win situatie.

Vriendinnen zoeken om mee te sporten kan via onze site!

Als jij verhuisd ben naar een nieuwe stad, dat is samen sporten een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld via onze website, er hebben al meerdere meiden via het forum een sportvriendin of tennismaatje gevonden. Super leuk!

Natuurlijk geldt dat niet alleen als je net verhuisd bent, nieuwe vriendinnen zoeken kan meerdere redenen hebben. Want als je graag met een vriendin wilt sporten, maar iedereen heeft het super druk of zegt op het laatste moment vaak af... dan is een nieuw clubje meiden wel zo gewenst!

Op onze website kun je heel gemakkelijk met de vriendinnen-zoekmachine op zoek gaan naar andere leden die bij jou in de buurt wonen. Met 42.000 ingeschreven leden woont er vast wel iemand met dezelfde interesses bij jou in de omgeving. En niet alleen voor het sporten worden er maatjes gezocht, er worden veel meer groepjes gevormd zoals borrelgroepjes, eetclubs en vele WhatsApp-groepjes!

Je sportpas delen

Wat helemaal leuk is, is dat we via Basic Fit begrepen dat zij een premium lidmaatschap hebben waarmee je je sportpas kan delen of waarbij je altijd een vriendin kan meenemen. Zo kun je samen met een huisgenoot op 1 pas sporten én je kunt altijd gratis een vriendin meenemen. Hoe leuk is dat?! Dan is een eerste uitnodiging om samen te gaan sporten zo gemaakt!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226436

Nieuwe leden

23-09-2020
23-09-2020
22-09-2020
22-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum