Feest: Onze website is helemaal vernieuwd!

Vriendschap / 01 september 2018
Feest: Onze website is helemaal vernieuwd!
Hoi! Ik ben Lize en ik ben het gezicht achter Vriendinnen Online. Natuurlijk doe ik het niet alleen en werkt er een heel team van enthousiaste mensen aan de site (de redactie, designers, customer care, technische team). Maar ik zal jullie vanaf nu meenemen in een kijkje achter de schermen deel ik dagelijks tips, grapjes en nieuwtjes.

Vriendinnen-zoekmachine

Vandaag vieren wij een feestje, want zoals je ziet staat de gloednieuwe nieuwe website live! We hebben hier maanden naartoe gewerkt, zodat je nog toegankelijker nieuwe vriendinnen kunt vinden. In onze vriendinnen-zoekmachine kun je zoeken naar andere leden op de site. Je kunt hier gericht zoeken door te filteren op woonplaats, leeftijd, interesses en/of levensfase (zoals moeder, single, weduwe etc). Zie je een profiel dat je aanspreekt? Stuur deze persoon dan een privébericht of vriendschapsverzoek.

Sluit je aan bij een vriendinnengroep!

Op het forum kun je een prikbordberichtje plaatsen, waarmee je bijvoorbeeld een gezellig gesprek kunt beginnen of een vriendinnengroep kunt starten. Denk hierbij aan een ‘Whatsappgroep Gelderland’ ‘Nederland verkennen’ etc etc. Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een van de vele groepjes die er al zijn! Op het forum ontstaan veel whatsapp-groepen bij jou in de buurt, waar onderling regelmatig leuke dingen worden gedaan. Meld je aan bij één van deze vrouwenclubs of start er zelf eentje!

Inschrijfkosten

Ben je nieuw op Vriendinnen Online? Dan betaal je eenmalig €14,95 inschrijfkosten. Wij zijn een sociale onderneming, wat inhoudt dat we het maatschappelijke belang hoge prioriteit geven. Daarom werken wij niet met abonnementen waar je aan verbonden zit, maar slechts met een eenmalige bijdrage. Daarna kun je altijd en onbeperkt deelnemen aan de website.


Deze bijdrage hebben wij nodig om de website te kunnen laten bestaan. Elk nieuw account neemt namelijk serverruimte in beslag waar wij voor betalen en we hebben mensen werken op de redactie, voor het websitebeheer, de customer service en de technische support. Omdat wij geen persoonlijke gegevens doorverkopen, vragen wij deze bijdrage zodat Vriendinnen Online nog jaren kan blijven doorgroeien!

Korting!

Feest vier je nooit alleen! Daarom willen we jou maar liefst €5,- euro korting geven op de eenmalige inschrijfkosten, zodat je voor een kleine bijdrage (€ 9,95) lid kan worden. Je hebt dat voor altijd onbeperkt gratis toegang! Gebruik daarvoor deze kortingscode: FEEST18. De code is geldig t/m 10 september 2018.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191792

Nieuwe leden

24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel