Niet normaal: We hebben de Mercurs 2019 gewonnen!!!

Vriendschap / 13 december 2019
Niet normaal: We hebben de Mercurs 2019 gewonnen!!!
Woehoeee, wij hebben gewoon de Mercurs Award gewonnen met ons speeddate-event! Dit zijn dé vakprijzen voor de magazine mediabranche.

Gala in DeLaMar

Gisteravond hadden wij de uitreiking van de Mercurs Awards, een groot gala in DeLaMar met maarliefst 1.000 aanwezigen uit de mediabranche. We waren in de categorie 'events' genomineerd met de vriendinnen speeddate-event, dat we samen met het tijdschrift Vriendin organiseren.

Natuurlijk is het al te gek om met zo'n mooi concept genomineerd te zijn, maar dat we door de vakjury zijn verkozen tot winnaar is echt waanzinnig! Er waren een record aantal inzendingen in onze categorie, namelijk 30. De andere finalisten in onze categorie waren Libelle Zomerweek, Tina festival, Bicycling Afsluitdijk en Truckstar Festival.

Het juryrapport

De reden dat wij gekozen zijn tot de winnaar, was ook erg mooi om te horen. "De jury vindt het event dat we hebben gekozen heartbreaking. Heel sympathiek en maatschappelijk relevant. Een origineel idee dat perfect bij de doelgroep past. Dit evenement kan nog veel groter worden".

Bijzondere Vriendinnen-speeddate avonden

Waarom zijn we deze avonden gaan organiseren? Een Vriendinnen-speeddate bestond nog niet. Nergens. En dat, terwijl er zoveel behoefte aan is. Zoveel vrouwen zoeken een nieuwe vriendschap, en dat kan dus eenvoudig via ons platform, maar nu ook tijdens onze gezellige speeddate-avonden. Al meer dan 3000 vrouwen hebben zich aangemeld voor de volgende speeddates dus dat laat wel zien hoe groot de behoefte is.

Zo zag de avond eruit

Deze belangrijke prijs is echt een bekroning op ons werk, maar vooral op alle dames die de toch wel een beetje spannende stap zetten en zich gewoon inschrijven voor één van onze avonden! Wij zijn super trots en gaan er dit weekend gewoon nog eens op proosten! Hieronder een sneak peak van het gala in DeLaMar.

mercurs-2019-MMA

mercurs-award-eventsvriendinnen-speeddate-award

mercurs-2019

afterparty-mercurs-2019delamarwinnaar-mercur-awards

De aftermovie


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

214558

Nieuwe leden

06-04-2020
06-04-2020
06-04-2020
06-04-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin