Vriendinnen gezocht

Leuk dat je je hebt aangesloten bij de community van VriendinnenOnline! Je bent hier om nieuwe vriendinnen te maken en de redenen hiervoor zijn bij iedereen anders. Toch is het gevoel van ergens bij willen horen universeel. Nu je lid bent van VriendinnenOnline, hoor je in ieder geval alvast bij onze community: De grootste en gezelligste vriendinnensite van Nederland.

Tips vriendinnen zoeken

Wij willen je alle handvatten geven die je nodig hebt om succesvol en blijvend contact te maken. Wij geven je daarvoor handige tips!

Mail met vriendschapsverzoeken ontvangen!

Zodra je bent aangemeld, ontvang je een mail van ons met de bevestiging. Grote kans dat die mail in je ongewenste mail terecht is gekomen, omdat de mailproviders tegenwoordig automatische verzonden mailtjes als spam markeren.

Dus ga gelijk even naar je mail inbox en klik daar aan dat ‘deze mail niet ongewenst is’. Vanaf nu krijg je al je mail van ons in je postvak binnen. Deze mailtjes krijg je bijvoorbeeld als iemand je heeft uitgenodigd voor een vriendschap of je een privébericht gestuurd heeft. Zonde als je deze over het hoofd zou zien, omdat je daarmee mogelijk een leuk contact misloopt!

Je profiel

Vul je profiel zo volledig mogelijk in, want een goede en persoonlijke profielpagina is jouw eerste contact moment. Wat echt helpt is om in je profiel bij stap 4 ‘over jou’ een beschrijving te plaatsen die op jou van toepassing is. Wat is jouw huidige levenssituatie, wat voor type ben je en waarnaar ben je precies op zoek?

Voorbeeld introductietekstjes:
Hoi!
Ik ben Anne, 31 jaar oud en ben sinds kort bij mijn vriend in Utrecht komen wonen. We hebben nog geen kinderen dus alle vrijheid! Het lijkt me heel leuk om hier gezellige meiden te ontmoeten om bijvoorbeeld mee te lunchen, shoppen, kletsen en lachen. Lijkt het jou ook wat? Stuur me dan een berichtje of nodig me uit voor een vriendschap.

Hallo,
Ik ben Mirjam, 52 jaar en woon in Hengelo samen met mijn man en kat. Mijn 2 kinderen zijn net het huis uit en ik merk dat ik daardoor meer tijd heb om weer wat andere dingen te gaan ondernemen. Ik hou van wandelen, fietsen, lekker kletsen, terrasjes pikken en andere leuke uitjes. Lijkt het je leuk om eens in contact te komen om te kijken of het klikt? Stuur me dan zeker even een vriendschapsverzoek!

Hallo lieve dames, ik ben een alleenstaande vrouw van 66 jaar en kom graag in contact met leeftijdsgenoten uit de buurt (60-70 jaar) om mee te kletsen en een bakkie te doen. Ik ben gek op gezelligheid en alleen is ook maar alleen. Ik hoop dat hier nog meer dames van mijn leeftijd zitten, stuur je me een bericht?

Je profielfoto

Jouw profielfoto is je visitekaartje en hiermee geef je je eerste indruk af. Vergelijk het met jezelf voorstellen in het dagelijks leven, bij het schudden van de hand heb je gelijk al een eerste indruk. Dat is online minstens zo belangrijk. Dus kies je profielfoto zorgvuldig en zorg dat je gezicht goed zichtbaar is. Hierdoor zullen andere dames eerder op jou reageren!

Extra foto’s toevoegen

Als je je profiel helemaal hebt afgemaakt, dan kun bij ‘mijn profiel’ nog 5 extra foto’s toevoegen. Als je hier gebruik van maakt, kun je gelijk een mooi beeld van jou als persoon schetsen.

Vriendinnen-zoekmachine

In onze vriendinnen-zoekmachine kun je gericht zoeken naar dames die passen bij jouw wensen. Je kunt heel selecteren op afstand, leeftijd, interesses, levensstijl of het juist wat breder houden. Speel hier een beetje mee. Er komen dagelijks nieuwe leden bij, dus kom regelmatig even opnieuw kijken. Je kunt ook selecteren op ‘nieuwe leden’ dus hierbij zie je direct wie er nieuw is.

Zie je een profiel dat jou aanspreekt? Stuur diegene dan een privéberichtje of nodig deze persoon direct uit voor een vriendschap om met elkaar in contact te komen. We raden je aan om in ieder geval ook even een berichtje te sturen, zodat je jezelf kunt introduceren. Geef aan dat het profiel je aanspreekt, stel je even kort voor. Wellicht kunnen jullie binnenkort een keertje afspreken, whatsappen of elkaar op Facebook toevoegen. Geef ook even aan waar je naar op zoek bent, zodat de ander weet of jullie behoeftes overeenkomen.

Plaats een berichtje op het forum

Het forum is de plek waar je een leuke vriendinnengroep kunt starten of lotgenoten kunt vinden. Plaats hiervoor een berichtje in het forum, in de provincie waar je zoekt. Indien je een bepaald onderwerp, een dilemma of vraag hebt, zet dan je berichtje in ‘lekker kletsen’. Als je niet specifiek in een bepaalde provincie zoekt, maar gewoon naar gezellige dames of lotgenoten, zet dan je berichtje in heel Nederland.

Krijg je reacties op je forumbericht? Neem dan een proactieve houding aan door bijvoorbeeld weer in het forum terug te reageren, deze dames een privébericht te sturen of uit te nodigen als vriendin. Het is ook een leuk idee om een whatsapp-groep te openen en alle geïnteresseerden hieraan toe te voegen. Zo kunnen jullie gezellig met een clubje wat gaan afspreken.

Reageer op andere berichtjes op het forum

Kijk ook eens naar andere berichten die al op het forum geplaatst zijn. We zien veel vergelijkbare berichten op het forum, terwijl je je dan beter kunt reageren op iemand die al een oproep gedaan heeft. Zo haken er sneller ook weer andere dames aan en ontstaat er eerder een clubje in plaats van allemaal losse berichten.

Stel vragen, toon interesse

Contact maken gaat over verbinding. In de meeste gevallen is alleen een berichtje posten in de hoop dat anderen naar jou toekomen, niet voldoende. Dit is de plek waar je veilig kunt kletsen, vertrouwd vanuit huis. Iedereen die hier is, wil graag nieuwe contacten op doen dus maak daar gebruik van.

Je kunt het beste contact leggen door interesse te tonen en vragen te stellen. Zo gaat het in het dagelijks leven ook. Dus ga eens naar de categorie ‘kletspraatje’ en schrijf een geïnteresseerde reacties op de vragen van anderen. Je zult zien dat jij gaat opvallen bij andere leden en krijg je vanzelf nieuwe gesprekken waar weer mooie vriendschappen uit voort kunnen komen.

We zijn als mensen snel geneigd om meer te kletsen dan te luisteren. Terwijl als je verbinding wilt maken, gaat het juist om het luisteren. Stel vragen aan de ander en toon begrip. Dit geldt zo in het dagelijksleven, maar ook op de website (op het forum of in mailwisselingen). Je zult zien dat wat je in het leven geeft, vanzelf weer terug gaat komen.

Onderhoud het contact

Heb je een klik of een leuk gesprek met iemand? Nodig deze persoon uit voor een vriendschap of stuur een leuk privébericht. Spreek ook eens offline met elkaar af, met z’n tweeën of in een groepje. Zorg dat je actief en snel reageert, zodat er echt contact ontstaat.

Lees leuke tips en ideeën over ‘vriendschap en vriendinnen’

Wij schrijven regelmatig leuke artikelen over vriendschap en vriendinnen. Kom ze lezen, laat je inspireren en haal eruit wat voor jou van waarde is. Wij zijn er om jou te helpen dus je kunt ook altijd een mailtje sturen als je bepaalde vragen hebt of nog een helpende hand nodig hebt. Succes en welkom!

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259972

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin