Zo overleef je een bad hair day

Style & Beauty / 19 juni 2017
Zo overleef je een bad hair day
pexels.com
Iedereen heeft er wel eens één; ‘een bad hairday’. Maar hoe zorg je ervoor dat je er toch nog enigszins charmant uitziet op zo’n dag? Wij geven je tips!

Droogshampoo
Gebruik dit zeker niet elke dag, maar om ervoor te zorgen dat je haar er nog een beetje gewassen uit ziet is droogshampoo zeker een goede oplossing. Dus haal het in huis voor de dagen dat je het plots nodig hebt.

Staart
Draag je haar in een staart of knotje. Dit zorgt ervoor dat je weinig ziet van de bad hair day. Is je haar vettig, zorg dan dat je staart of knot niet te strak zit en wat losse plukken bevat, dan valt het minder op.

Speldjes
Als je liever geen elastiekjes in je haar wil doen om een staart of knot te maken, kun je ook een warrige knot dragen die je met speldjes vastzet. Tegenwoordig ook gewoon een superhip kapsel.

Wassen
Tegen de tijd dat je ontdekt dat je een bad hair day hebt, heb je meestal geen tijd meer om je haar te wassen. Maar heb je toch een klein gaatje, was je haar even snel (desnoods in de wasbak) en laat het lekker hangen, oftewel een wet look.

Haarband
Vooral als je haar aan de voorkant warrig omhoog springt, kun je dit oplossen door een haarband te dragen, spuit een beetje haarlak op je haar en het lijkt alsof je er echt heel veel aan gedaan hebt.

Afblijven
Vooral van je haar afblijven! Als het namelijk al slecht zit, dan maak je het alleen maar erger door er continue met je hand doorheen te gaan. En daar wordt het ook nog eens vet van.

Tangen
Ga niet met een stijl- of krultang aan de gang op je bad hairday, dit gaat je namelijk zeker niet helpen. Doordat je haar geen zin heeft deze dag, zal het ook zeker niet goed reageren op stijltangen die warm zijn.

Los
Gooi je haar los en spuit er flink wat haarlak overheen, dit zorgt ervoor dat het niet alle kanten opspringt en het lijkt ook nog een soort van gestyled.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226722

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5