Welke hoed past bij jouw gezicht?

Style & Beauty / 01 juni 2018
Welke hoed past bij jouw gezicht?
Shutterstock
Dit najaar zijn de hoeden de accessoires trend. Een outfit maak je helemaal af met een bolhoedje of een mooie flaphoed. Maar wat voor soort hoed past het beste bij je gezicht?

Ovaal gezicht of een hartvormig gezicht

Gefeliciteerd, jij hebt het perfecte gezicht om een hoed te dragen. Jij hoeft niet echt op te letten of een hoed bij je gezicht past, want alle hoeden staan je goed. Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken in het soort hoed dat je wilt en de kleur. Een hartvormig gezicht kan alleen het beste niet een hoed met grote flappen dragen. Daardoor wordt je kin nog kleiner van.

Vierkant gezicht

Probeer met een hoed je gezicht wat ronder te maken. Kies daarom voor de kleine ronde hoedjes. Of kies een mooie asymmetrische flaphoed die je gezicht spannender maakt met andere vormen.

Driehoekig gezicht

Je hebt een brede kin, maar best wel een smal voorhoofd, een typisch driehoekig gezicht. Kies voor hoeden met hele grote flappen of hoedjes met leuke details. Ga voor een bloemenkrans op je hoed of een lekker gekleurd hoedje.

Rechthoekig gezicht

Met een rechthoekig gezicht moet je heel erg oppassen met een hoed vinden. Je wilt natuurlijk niet dat het je rechthoekig gezicht benadrukt. We willen juist je gezicht ronder maken. Kies daarom een hoed met een hele grote flap die je gezicht verzacht.

Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt, kies dan de hoeden uit met een korte rand. Je zult helaas de flaphoeden aan de kant moeten leggen, want de hoeden met een kortere rand staat je zoveel beter. Kies voor een leuk kleurtje en you're good to go!

vormen-gezicht

Welk gezicht heb jij en wat is jouw favoriete hoed?


Deel dit:

Geschreven door: Claudia Warnar - www.vintagirie.com

Claudia Warnar

Hi, ik ben Claudia. Ik ben een student geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Ik ben op jonge leeftijd naar België verhuisd om mijn droom achter na te gaan, dokter worden. Naast het menselijk lichaam heb ik nog meer passies. Ik houd van sporten, mijn familie en vrienden, samenwonen met mijn vriend en natuurlijk van schrijven. Ik vind het heel erg leuk om jullie te inspireren en te informeren met mijn artikels. Althans ik hoop dat ik jullie kan inspireren en informeren. Meer artikelen over fashion & haar vind je terug op www.vintagirie.com.

 Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin