Wat zijn de sneakers van het najaar 2016?

Style & Beauty / 01 september 2016
Ad
Wat zijn de sneakers van het najaar 2016?
Shutterstock
De herfst is in volle gang. De groene bladeren aan de boom zijn verkleurd naar geel, oranje, rood en bruin of al volledig op de grond gevallen. Ondanks de kou en regen in de herfst wil je natuurlijk kleurrijk voor de dag komen. Dat realiseer je door de aankoop van een paar sneakers. Wat zijn nu de trends van het najaar 2016 als het gaat om deze soort schoenen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

De kleur zwart voert de boventoon

De kleur wit voerde het afgelopen seizoen de boventoon. Witte schoenen waren helemaal hip. In zowel de herfst als in de winter is dit niet meer het geval. Zwart is in het najaar van 2016 helemaal trendy. Je kunt dan ook met een gerust hart zwarte sneakers aanschaffen. Merken waarin je deze schoenen kunt kopen, zijn bijvoorbeeld Esprit, Versace en Puma. Uiteraard koop je een paar schoenen dat past bij je budget.

Populaire trends en kleuren qua schoenen tijdens dit najaar

Niet alleen de kleur zwart staat in de herfst centraal, ook blauwe, roze, (donker)rode en cognac kleurige sneakers zijn dit najaar enorm populair. Shoppen doe je natuurlijk nooit genoeg, daarom is het slim een verlanglijstje te maken voor jezelf. Dit kan gemakkelijk online, maar je kunt uiteraard ook een dagje gaan shoppen met je beste vriendinnen of collega's.

Voordelig schoenen kopen voor de herfst

Wil je tegen een voordelige prijs nieuwe schoenen kopen voor het najaar van 2016? Je kunt hiervoor onder andere terecht bij Schuurman Schoenen. Er is altijd wel een aanbieding waaruit je kunt kiezen. Laat je inspireren door een veelzijdig aanbod schoenen die uitstekend matchen bij een nieuwe outfit die je hebt gekocht.

Kortom, als je dit najaar goed voor de dag wilt komen, dan mag een paar sportieve schoenen natuurlijk niet ontbreken!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin