Wakker lijken met make-up

Style & Beauty / 15 januari 2018
Wakker lijken met make-up
Shutterstock
Wanneer je niet goed of juist te vast hebt geslapen, kun je er behoorlijk moe uitzien en dat wil natuurlijk niemand. Zeker in de ochtend wanneer je snel naar school,stage of werk moet, heb je geen tijd om uitgebreid na te denken hoe je dit weg gaat werken. Maar je wilt natuurlijk de vraag 'niet goed geslapen?' voorkomen en vandaag lees je daarom in dit artikel wat tips om met een kleine moeite een groot verschil te maken. Binnen no time lijk jij weer uitgeslapen!

All about light

Die enorme wallen van een slechte nacht kun je gemakkelijk wegwerken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een concealer die één of twee tinten lichter is dan je huid. Breng wat streepjes aan onder je ogen en dep dit in met je ringvinger. Je kunt het ook met een kwast doen maar omdat je vinger warm is, verdeelt de concealer makkelijker. Poeder dit vervolgens af zodat het de hele dag op zijn plek blijft zitten. Ook kun je wat wit of huidskleurig oogpotlood aanbrengen op je waterlijn, voor een wakkere oogopslag.

Kleur en vorm

Je gezicht vormgeven is altijd mooi, maar dat is zeker goed wanneer je er niet zo wakker uitziet. Door je wenkbrauwen wat aan te zetten, krijgt je gezicht direct meer vorm. Als je vervolgens nog wat mascara aanbrengt, komen je wimpers ook een stuk beter naar voren. Alleen mascara en aangezette wenkbrauwen doen al veel! Maar om niet bleek te lijken, kun je nog een beetje blush toevoegen. Dit geeft vorm én kleur waardoor je er fris uitziet.

Keep it simple

Je begrijpt vast wel dat het geen slim plan is om nu een heftige zwarte smokey eye te maken. Een zwart lijntje onder je ogen helpt ook zeker niet om je er wakker uit te laten zien. Een felle lipstick daarentegen kan wel een groot verschil maken voor je gezicht, zeker als het een kleur is die goed past bij je huid. Maar wanneer je weinig tijd hebt, is het het beste om je look simpel te houden. Niet te veel poespas als je niet zo wakker bent, dan kan het er ook niet voor zorgen dat je er 'slecht' uitziet.


Deel dit:

Geschreven door: Marielle Markgraaff - www.gekopmakeup.nl

Marielle Markgraaff

Hoi! Mijn naam is Mariëlle Markgraaff, ik ben 20 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn persoonlijke blog gaat over beauty, fashion en lifestyle. Ik ben namelijk gek op make-up, verzorging, kleding, muziek, dieren en reizen. Elke dag staat er een nieuw artikel online op mijn blog. Je kunt me daarnaast volgen op Instagram, Twitter en Facebook!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

171700

Nieuwe leden

22-10-2018
22-10-2018
22-10-2018
22-10-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin