5 tips voor extra zachte benen

Style & Beauty / 21 april 2017
5 tips voor extra zachte benen
Shutterstock
Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het weer belangrijker wordt om onze benen extra aandacht te geven! Wij geven je 5 tips hoe je je benen zo glad en verzorgd mogelijk kan houden. Let spring begin!

1. Douchen

Scheer je benen onder de douche. Omdat je douche lekker warm is en er dus stoom vrijkomt, zullen de harde haartjes eerder loslaten als je er met je scheermes overheen gaat.

2. Scheermes

Zorg er altijd voor dat je scheermesje nat is. Je hebt ook scheermesjes met een soort kussentjes waar al een gel in zit. Deze zorgen ook voor extra verzorging.

3. Scheerschuim

Gebruik je scheergel? Vervang deze dan voor schuim. Schuim is namelijk zachter voor je huid en zorgt ervoor dat je benen lekker glad worden.

4. Scrubben

Voordat je je benen gaat scheren, zou je eerst je benen kunnen scrubben. Je wrijft alle dode huidcellen dan al van je benen af. Ruim baan voor je scheermesje daarna.

5. Smeren

Smeer je benen na het scheren in met een lekkere bodylotion. Je benen drogen dan niet uit en ruiken ook nog eens heerlijk. Nog even een zonnebankje en ze hebben nog een lekker kleurtje ook.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209126

Nieuwe leden

18-01-2020
18-01-2020
18-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel