Tips voor vlekken met kinderen!

Style & Beauty / 08 april 2019
Tips voor vlekken met kinderen!
Shutterstock
Al begin je de dag nog zo goed, vlekkeloos de deur uitgaan met kinderen lijkt onmogelijk! Natuurlijk houden we van onze kinderen maar ze hebben nu eenmaal regelmatig een spuugbui, net geknoeid of een snotneus met als gevolg een vlek op je nette outfit!

Een vlek krijgen gebeurt dan ook altijd op de momenten dat het net niet uitkomt of je merkt het pas op als je al onderweg bent naar je afspraak of zelfs pas tijdens die belangrijke afspraak met je klant. Daarom deel ik graag een aantal handige tips met jullie om deze vlekken minder te laten opvallen!

1. Kies voor prints!

Kies voor kleding in prints en/of een combinatie van kleuren op de plekken die juist zijn voor jouw figuur en je persoonlijkheid. Door de kleurverschillen of prints wordt je afgeleid en hierdoor vallen de vlekken niet of minder snel op.

2. Kies voor de donkerste tinten binnen jouw kleuren

Kies voor de donkerste tinten tops die passen bij jouw persoonlijkheid & uitstraling en combineer deze met een jasje die je outfit voor jou afmaakt. Trek het jasje wel pas aan op het moment dat de kinderen de deur uit zijn!

3. Accessoire

Zorg dat je altijd een sjaal bij je hebt die bij je past. De sjaal lijdt af of valt net over de vlek heen zodat het niet opvalt!

4. Tweede outfit

Zorg dat je altijd een tweede, reserve outfit in je auto hebt liggen. Een reserve voor het geval het echt niet meer kan zodat je de optie hebt om je om te kleden.

5. Minder stress

Een slimme print, goede kleurkeuzes zorgen ervoor dat de vlekken niet meer opvallen en jij minder in de stress zit tijden een belangrijke afspraak. De vlekken zelf kan je helaas niet altijd voorkomen maar ze minder laten opvallen wel. Zeg nu zelf, een mama zonder minimaal een vlek per dag bestaat toch eigenlijk niet?

Wil jij weten welke prints en kleuren bij je persoonlijkheid passen? Misschien is een kleur-en stijladvies dan iets voor jou!


Deel dit:

Geschreven door: Ellen Venema - www.mamastyliste.nl

Ellen Venema
Ik ben Ellen Venema, mamaStyliste en ik help moeders de balans te vinden tussen het mama en vrouw zijn. Ik vertaal de uitstraling én persoonlijkheid naar de kleding en kleuren in de kast!


Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209126

Nieuwe leden

18-01-2020
18-01-2020
18-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel