Moeite met kleding kopen? Wij geven je tips!

Style & Beauty / 12 april 2017
Moeite met kleding kopen? Wij geven je tips!
Pexels.com
Vind jij het ook lastig om de juiste kleding voor jezelf te kopen en kan je niks vinden of kom je juist geregeld met miskopen thuis? Met deze tips kom je hopelijk een stuk verder!

Geen impuls aankopen

Als je moeite hebt met kleding kopen, vraag je dan af waar dat precies in zit. Is het een kwestie van tijd, onrust, onzekerheid of weet je niet wat goed bij jou past? Bedenk allereerst dat je geen impulsaankopen moet doen, indien je geregeld met miskopen thuis komt. Dat komt in veel gevallen doordat je dingen in een opwelling koopt en thuis pas bedenkt dat je het helemaal niet goed kan matchen of dat het helemaal niet zo goed bij jou past. Dus zorg dat je in de winkel de goede overwegingen maakt, wil ik dit echt? Wanneer en waarmee ga ik dit aandoen? Stel jezelf dit soort kritische vragen, voordat je in de rij van de kassa gaat staan.

Kleuranalyse

Koop je vaak de verkeerde kleur, die je niet goed staat of waardoor je er bleek uitziet? Doe dan eens een kleurenanalyse bij een expert. Met doeken in allerlei kleuren wordt er gekeken welke kleur bij jouw huid past, wat resulteert in lente, zomer, herfst en winter types. Elke type kan verschillende kleuren goed hebben. Je kunt zo'n kleurenanalyse tegenwoordig op vele verschillende plekken doen, ook een leuk uitje voor met je zus, moeder of vriendin! Na afloop krijg je meestal een staaltje mee waarop 'jouw kleuren' staan, handig om mee te nemen bij het shoppen.

Let op je figuur

Helaas staat niet elke kleding ons allemaal even goed. Iets wat een vriendin prachtig kan staan, accentueert bij jou nou net de verkeerde dingen. Let daarom bij het shoppen op je figuur en welke kleding daar goed bij past. Je kunt online diverse goede adviezen vinden over welke kleding mooi staat bij bredere schouders, kortere benen, bredere heupen etc etc.

Online bestellen

Heb jij een aversie tegen drukke winkelstraten, rijen voor de pashokjes, verkeerd licht in de pashokjes waardoor je er niet charmant uitziet of keuzestress? Ga dan gewoon over op het online shoppen. Zo heb je alle tijd om na te denken over je keuzes zonder dat er mensen ongeduldig worden en past het niet, dan stuur je het gewoon terug. Op kledingkopen.nl kun je bijvoorbeeld op allerlei manieren zoeken; merken, kleuren en ze vergelijken ook nog prijzen van verschillende shops met elkaar. Alles vanuit huis, heerlijk!

Koop alleen iets dat je direct aan zou willen doen

Dit is onze gouden tip die we altijd proberen toe te passen; koop alleen iets als je het direct zou willen aantrekken. Natuurlijk koop je ook wel eens dingen voor speciale gelegenheden, maar bedenk altijd: Stel ik zou dat feestje vanavond hebben, zou ik dan blij worden als ik het zou aantrekken?

Heb jij nog goede shoptips die je zou willen delen?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226196

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum