Shopping tips: leuke jurkjes voor dit najaar

Style & Beauty / 05 september 2016
Shopping tips: leuke jurkjes voor dit najaar
Shutterstock
Het najaar staat voor de deur en dus is het de hoogste tijd om jouw kledingkast weer te updaten! De winkels hangen al een tijdje vol met de najaarscollectie, maar inmiddels krijgen wij ook zin om hiervoor te gaan shoppen. Daarom hebben wij alvast een voorproefje gedaan om jou te inspireren met deze leuke jurkjes. Kijk je mee?

Blauw en bruine designs

Ook dit jaar zie je het kastanjebruin in de najaarsmode terugkomen. Zeker in combinatie met donkerblauw -wat sowieso een prachtige kleur blijft- zijn wij erg enthousiast over deze kleuren. Wij vonden ze gecombineerd in onderstaande jurken, wat zorgt voor hippe en speelse japons. Iets voor jou?

Voor feestjes, borrels en etentjes

Heb je een bijzondere gelegenheid? Dan zijn onderstaande jurken een goede match. De gouden jacquard jurk zal jouw doen stralen op elke willekeurig feest of etentje. Het grijze tuniek komt goed tot zijn recht op bijvoorbeeld een leuke borrel op een koude zondagmiddag. Mooie schoenen eronder en klaar ben je!

Chique op je werk

Kom jij graag (of een beetje verplicht) netjes op je werk? Dan kunnen onderstaande exemplaren goed van pas komen in jouw kledingkast. Door de donkere kleuren ben je eigenlijk direct al goed gekleed. Combineer deze jurkjes met een mooie donkere panty en passende accessoires zoals sieraden of een tas.

Heb je iets leuks gezien of wil je even verder shoppen? Neem dan een kijkje op Steps.nl voor nog meer leuke jurkjes. Wanneer je je mandje vol hebt, kun je via Acties.nl een kortingscode bemachtigen voor 10% korting op de hele bestelling. Super handig. Veel shopplezier!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211316

Nieuwe leden

16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Noord-Brabant
App groepje 35-45 jaar
5
17