6 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan

Style & Beauty / 24 februari 2017
6 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan
Shutterstock
We horen je denken; ik heb nog geen rimpels, ik ben nog jong of ik vind het veel te duur. Wij kunnen begrijpen dat je zo denkt, maar we willen je toch de voordelen van een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste voorschotelen.

Ontspanning

Misschien wel de allerbelangrijkste reden; het is een moment van ontspanning. Jij krijgt alle aandacht en bent even niet bezig met je telefoon of de mensen om je heen. Heerlijk ogen dicht en je laten vertroetelen. De meeste schoonheidsspecialistes kunnen ook prima masseren en doen dat graag voor je.

Verhaal

Even gezellig je verhaal doen bij de schoonheidsspecialiste. Omdat je haar maar één keer in de zoveel weken ziet is het makkelijk praten met haar. Vaak deel je dan ook dingen die je misschien niet snel tegen vriendinnen zegt, omdat je het gevoel hebt dat het bij haar veilig is.

Onzuiverheden

Je onzuiverheden worden even goed aangepakt en dus ga jij met een egaal huidje de deur uit. Wie wil dat nou niet?

Wenkbrauwen

Epileren? Hoef jij niet meer te doen, doet zij regelmatig voor je!

Abonnement

De meeste schoonheidsspecialistes bieden verschillende abonnementen aan waardoor het voor jou misschien wel aantrekkelijk kan zijn om regelmatig een bezoekje te brengen aan haar en dat merk je dan uiteindelijk ook aan je huid.

Cadeau voor jezelf

Zie het als een cadeau aan jezelf, een moment voor jezelf, even helemaal jouw eigen ding. Daarnaast is het hartstikke goed voor je huid, blijf je er jong uitzien en het helpt ook nog tegen die rimpels!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

205442

Nieuwe leden

21-11-2019
21-11-2019
21-11-2019
21-11-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Redactie Vriendinnen Online
Geen reacties
11
23