De leukste plussize kleding winkels

Style & Beauty / 08 september 2020
De leukste plussize kleding winkels
Vroeger, toen oma Margo nog niet echt bezig was met shoppen en mode, kocht ze voornamelijk haar kleding bij H&M. En ik was altijd al een groot voorstander van comfort: een broek en een shirtje waren oke. Maar nu is het anders! Ik wil andere dingen, ik wil origineel zijn en ik wil meer. Vooral meer! Het is echt mijn passie geworden en ik ben altijd op zoek naar nieuwe adresjes. En dan vooral online adresjes! Vandaag deel ik een aantal van mijn lievelingsshops met je.

Forever21

Als je wel eens mijn outfitposts leest, dan zie je vast dat ik veel bij Forever21 koop. Soms in de winkel in Rotterdam, maar ook veel online. Forever21 is lekker budget en er is zoveel keus. Ze gebruiken ook echt vollere modellen, met brede heupen en een buikje. Dit kom je niet veel tegen bij plussize stores, maar zo wordt het wel een stuk realistischer voor de klant. En Forever21 is altijd bij met de trends! Vooral voor de jongere doelgroep erg leuk.

MS Mode

Ik geloof niet dat ik MS Mode nog hoef te introduceren in Nederland :) Sinds begin dit jaar zijn ze bezig met de doorstart en komen er steeds meer nieuwe collecties in de winkels. Lekkere vlotte en hippe jonge items sieren de schappen. Ik ben benieuwd naar wat er nog meer komt! MS Mode is een tikkie duurder dan Forever21 maar nog steeds leuk betaalbaar.

Monki

Ik was er al in geen eeuwen geweest maar toen ik 2 weken geleden de Monki instapte, was ik aangenaam verrast. In mijn hoofd was Monki altijd duur... maar dat heb ik helemaal verkeerd opgeslagen! Ik scoorde er een vet leuk jurkje voor een hele normale prijs. Monki's maatvoering gaat van klein tot groot: het is niet per se een plusize shop, maar je kan er als curvy girl zeker leuk winkelen.

Zizzi

Zizzi is wat meer een shop voor de werkende vrouw. Chique bloezen, mooie blazers en tunieken, maar je vindt er ook een hele gave jeans lijn! Zizzi ligt wat meer in het hogere segment, maar daar is de kwaliteit ook zeker naar. Ik vind Zizzi een heel mooi merk.

Primark

Ja zeker, deze budgettopper sluit de rij. Primark is echt heel goedkoop en heeft ook een brede maatvoering. De kwaliteit is natuurlijk niet echt je-van-het, maar ik scoor er vaak leuke blousejes, truien en jassen. Prima voor 1 seizoen, daarna kan je het wel vaak weg doen. Maar voor wat je betaalt vind ik dat niet erg!

Valt het jou ook op dat H&M helemaal niet in dit rijtje staat? H&M is voor plussize vrouwen helemaal niet zo lief.. de maatvoering is vaak niet correct, pasvormen zijn vreselijk en het is absoluut niet hip. Vaak zijn de winkels niet eens uitgerust met een plus-afdeling en online is het aanbod ook aanzienlijk kariger dan bij de andere categorieen. Dus H&M krijgt voor de plussize kleding zeker geen aanbeveling. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven!

Have fun shopping!


Deel dit:

Geschreven door: Margo Bazuin - www.hetismarg.nl

Margo Bazuin

Hoi, ik ben Margo en ik blog op www.hetismarg.nl. Ik ben fulltime webdesigner en ik blog 3 keer per week op mijn lifeblog over het leven als een curvy girl! Mijn blogposts variëren van fashion tot gezonde recepten, maar ik schrijf ook regelmatig columns en deel ook graag bijzondere beautyproducten met mijn lezeressen. Ik zie je graag elke eerste woensdag van de maand!Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259972

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin