N'MOUR switch your dress to impress

Style & Beauty / 15 juli 2014
N'MOUR switch your dress to impress
Heb je vanavond een feestje maar heb je na het werk eigenlijk geen tijd om nog even langs huis te gaan? Met deze nieuwe collectie Feather & Spikes van N'Mour maak je van je zakelijke outfit in no time een echte party outfit.

De collectie bestaat uit 5 basis items, drie tops en twee jurkjes. Deze basics personaliseer je vervolgens met steentjes, studs, spikes en 10 verschillende handgemaakte schouderaccessoires, die je eenvoudig aan de kledingstukken kunt bevestigen. In totaal kun je meer dan 65 verschillende combinaties maken binnen decollectie. De in het oog springende handgemaakte schouderaccessoires zijn unieke ontwerpen van verschillende materialen als leer, veren, kettingen, kralen en spikes en super easy aan te brengen met een eigen kliksysteem. Zo maak je altijd in een handomdraai de outfit die past bij dat moment.


De ontwerpster Shaneka Neymour heeft haar roots in de Bahama's liggen maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Haar inspiratie vindt ze op de meest uiteenlopende plaatsen, maar het uitgangspunt is altijd: opposities attract. Masculine/feminine, zoet/pittig, leer/satijn, fijntjes/robuust, uitbundig/ingetogen. Dit zie je terug in haar designs die haar achtergrond combineren met een grote liefde voor hardcore glamour.


Dus wanneer scoor jij deze outfit? Wij vinden het echt een musthave!

Bestellen doe je hier: www.nmour.comDeel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin