Ga niet met make-up op slapen; lees hier waarom!

Style & Beauty / 10 mei 2017
Ga niet met make-up op slapen; lees hier waarom!
pexels.com
Ben jij ook wel eens schuldig aan het feit dat je je make-up er niet afhaalt voor het slapen gaan? Grote kans dat je problemen met je huid hebt of krijgt. Het is namelijk zeker niet goed. Wij vertellen je wat welke make-up soort met je huid doet 's nachts.

Lippenstift

Als je slaapt met lippenstift op is de kans groot dat je lippen uitdrogen. Dit levert scheurtjes op in je lippen en grote kans dat je moet blijven smeren met bijvoorbeeld labello of vaseline om het te herstellen.

Foundation

Je brengt je foundation meestal enigszins dik aan op je huid en doordat je het er tijdens het slapen op laat zitten, trekt het flink je huid in. Dit kan leiden tot verstopte poriën en rimpels.

Mascara

Je mascara laten zitten is zeker niet fijn voor je ogen. Grote kans dat het s’nachts in je ogen terecht komt en je ogen ontstoken raken. En dat is echt geen pretje. Daarnaast kan met mascara slapen, je wimpers broos maken en dat willen we echt niet laten gebeuren.

Lotions

Je hebt misschien niet elke avond zin om allerlei lotions te gebruiken om je make-up eraf te halen. Het is wel het beste natuurlijk, maar het gebruiken van kant en klare make-up doekjes is nog altijd beter dan slapen met make-up op. Dus zorg ervoor dat je altijd deze doekjes in huis hebt.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209804

Nieuwe leden

26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin