Je nagellak sneller drogen met deze handige tips

Style & Beauty / 17 maart 2017
Je nagellak sneller drogen met deze handige tips
Shutterstock
Je herkent dit probleem vast; je hebt je nagels mooi gelakt voor een feestje, maar je bent te ongeduldig en dus ga jij naar dat feestje met afgebrokkelde nagellak. Hoe zorg je ervoor dat je nagels snel gedroogd zijn? Wij geven je tips!

Föhn

Zet je föhn op de koudste stand en laat die even waaien over je gelakte nagels. Dit heeft hetzelfde effect als blazen, alleen gaat het een stuk sneller!

Vriezer

Superhaast? Stop je handen een paar minuutjes in de vriezer! Zeker niet comfortabel, maar binnen no time zijn je nagels mooi droog.

Water

Houd je handen onder de koude kraan. Zorg ervoor dat de kraan niet te hard staat, want dan gaat het fout. Een kleine straal over je nagels, zorgt ervoor dat ze snel en mooi drogen.

Paar keer lakken

Breng je nagellak aan in dunne laagjes. Die dunne laagjes drogen snel, waardoor je uiteindelijk snel een stel mooi, gelakte nagels hebt.

Nageldroger

Er bestaan diverse soorten nageldrogers in allerlei prijsklassen. Deze worden ook gebruikt bij beautysalons en werken prima voor het drogen van je nagels.

Spray

In de winkels zijn meerdere soorten spray en druppels te vinden om je nagels sneller te laten drogen. Deze spray of druppels gebruik je na het lakken van je nagels. Ook deze zijn er in verschillende prijsklassen, dus misschien moet je even uitvinden welke het beste werkt voor jouw nagels.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221638

Nieuwe leden

09-07-2020
09-07-2020
08-07-2020
08-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin