Waarom naar de kapper gaan leuk is

Style & Beauty / 02 januari 2017
Ad
Waarom naar de kapper gaan leuk is
Shutterstock
Soms verzuimen wij wel eens om op tijd een bezoekje aan de kapper te brengen. Dat schiet er dan gewoon bij in, terwijl zo'n frisse knipbeurt eigenlijk heerlijk is. Waarom? Wij geven je 5 goede redenen!

1. Me time

Naar de kapper gaan is echt me-time. Even helemaal niks; geen werk, geen kinderen, geen verplichtingen. Gewoon zitten, staren en kopjes thee drinken. Heerlijk toch!

2. Haar wassen

Voor het knippen gaan ze altijd even lekker je haar wassen, waarbij je vaak een halve hoofdmassage cadeau krijgt. Mmmm... we vallen al bijna in slaap bij de gedachten alleen al. Ontspannen is het in ieder geval wel. De producten die ze gebruiken ruiken vaak ook nog eens extra lekker.

3. Kletsen

Veel kappers zijn beroepskletsers en je raakt vrijwel direct in een gezellig kletspraatje. Lekker even babbelen terwijl je ontspannen in je kappersstoel zit, genieten!

4. Nieuw kapsel

En natuurlijk, na afloop zit je haar weer helemaal in model. Geen dode punten meer, minder last van klitten en doordat je haar en mooi en gezond uitziet, straal jij vanzelf mee. Als je haar maar goed zit, toch?

5. Sneller klaar ochtend

Omdat je haar goed valt, hoef je 's ochtends minder lang aan je haar te besteden. Het wassen alleen al gaat vaak makkelijker en sneller en ook het in model brengen van je haar gaat een stuk effectiever. Kortom, het scheelt je gewoon veel tijd en een stukje irritatie 's ochtends. Mooi meegenomen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211958

Nieuwe leden

23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum