Dit zijn de modekleuren voor het najaar 2017

Style & Beauty / 16 november 2017
Dit zijn de modekleuren voor het najaar 2017
pexels.com
Elk seizoen evalueert Pantone de kleuren die modeontwerpers in hun collecties op de New York Fashion week hebben geshowd. Op basis daarvan worden de modekleuren voor het nieuwe seizoen vastgesteld. Wij delen vandaag de kleuren voor het najaar 2017-2018.

kleuren-pantoon-najaar-2017

Ballet Slipper & Neutral Gray

De mooie zachte kleur roze, ook wel ballet slipper genoemd, zal je door de lichte en zachte kleur misschien niet snel verwachten in de wintercollectie. Toch zien we deze al een aantal jaar terug in het modebeeld. Zeker gecombineerd met de mooie grijstint 'neutral gray' heeft het een hele vriendelijke uitstraling. Maar deze roze is ook goed te combineren met het donkerblauw of bordeaurood.

Grenadine & Tawny Port

Populair deze winter is de rode kleur van granaatappels, ook wel grenadine genoemd. Het is wat fellere en frissere kleur voor het najaar, mooi te combineren met grijs en blauw. Maar ook de mooie donkerrode kleur 'tawny port' genaamd, is prachtig voor de winter. Deze kleur neigt bijna naar bruin, het lijkt een beetje op de kleur van oude port. Deze kleur is ook mooi te combineren met grijs- en blauwtinten.

Butterum & Autumn Maple

Deze bruine kleuren, het zachte 'butterum' en het frisse 'autumn maple' doen eigenlijk direct aan de herfst denken. Het zijn prachtige kleuren voor het najaar, die we eigenlijk in diverse tinten al meerdere seizoenen zien terugkomen. Vooral de lichtbruine kleur is perfect te combineren met heel veel kleuren zoals het zachte roze, blauw, groen, wit en zwart.

Golden Lime & Shaded Spruce

Deze winter zie je de groene tinten 'golden lime' en 'shaded spruce' veel terugkomen. Vooral het donkergroen hebben wij veel zien hangen in de winkels en deze kleur is echt prachtig.

Marina & Navy Peony

Wij zijn heel erg gek op deze blauwe kleuren, je kunt ze zo mooi combineren. De marina is lekker fris en zorgt voor een zomerse uitstraling en de donkere diepblauwe navy peony geeft je gelijk een stijlvolle en geklede indruk.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211704

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum