Kleren maken de vrouw

Style & Beauty / 14 oktober 2015
Kleren maken de vrouw
Shutterstock
De zomerkleding maakt plaats voor de najaars- en winterkleding. De warme kleuren vervangen de frisse, lichte kleuren. De etalages (on- en offline) sieren met de nieuwste modebeelden. Maar wat doe je als je niets met de mode kunt. Het is je stijl niet. Wat nu?

Hulp is daar. Het is leuk om je eigen stijl te creëren. Wat vind je leuk en wat echt niet. Wanneer je een paar mooie basiskledingstukken hebt, kun je dit wel “pimpen” met accessoires als een mooie sjaal, tas of een sieraad.

Wanneer je een Facebookaccount hebt, heb je gesponsorde advertenties van StyleFruits vast wel eens voorbij zien komen. StyleFruits heeft een erg leuke (gratis) app ontwikkeld waarin je je eigen stijl kunt samenstellen en ontwikkelen (klik hier voor iTunes en hier voor GooglePlay). Vind je het lastig hoe te beginnen met het ontwikkelen van je stijl? Snuffel eerst eens rond op Google of Pinterest. Hier kun je goed beoordelen wat je leuk vindt en wat niet.

Wanneer je het voor jezelf in beeld hebt, kun je met de app aan de slag. Zodra je het account hebt aangemaakt (en geactiveerd) kun je via het menu “designer” puzzelen met de diverse kledingstukken, schoenen en accessoires. Je kunt een filter toepassen op bijv. merk en kleur. Op deze kun je voor jezelf een beeld krijgen wat er voor jou persoonlijk absoluut niet in je kast mag ontbreken dit seizoen.

Met mooie basis kledingstukken (bijv. slim fit jeans, een blazer en een mooie sneaker) in je kast die je met elkaar kunt combineren en je outfit “af” maakt met een mooie sjaal, ketting of tas ben jij klaar voor de dag/het seizoen.


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226200

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum