5 manieren om kleding kreukvrij te krijgen zonder strijkbout

Style & Beauty / 29 januari 2018
5 manieren om kleding kreukvrij te krijgen zonder strijkbout
pexels.com
Strijken; niet het meest leuke huishoudelijke klusje wat er bestaat, maar natuurlijk wel noodzakelijk bij sommige kledingstukken. Wist je dat er ook andere manieren zijn om je kleding kreukelvrij te krijgen, zonder dat je daarvoor een strijkbout hoeft te gebruiken?

Douchen
Hang je kleding tijdens het douchen in de badkamer. Door de stoom die er vrij komt tijdens het douchen zullen de kreukels verdwijnen in je kleding.

Spray
Bij veel winkels heb je tegenwoordig anti kreuk spray. Dit is de meest snelle manier om je kleding kreukelvrij te krijgen. Spray erover en klaar.

Föhnen
Je kunt je kleding ook föhnen. Houd de föhn op voldoende afstand van je kleding en föhn de kreukels eruit. Het beste werkt het als je kleding nog een beetje vochtig is.

Opvouwen
Zodra je kleding eenmaal (kreukvrij) in de kast gaat, vouw het dan niet op, maar rol je kleding op als een burrito. Dan blijft het langer strijkvrij. Ook handig voor je koffer op vakantie.

Waterkoker
Zet je waterkoker aan en laat de stoom die vrijkomt van de waterkoker, je kleding kreukelvrij maken. Dit zou vooral een oplossing kunnen zijn als je haast hebt en eigenlijk al de deur uit moet.


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Smit

Chantal Smit

Hi, ik ben Chantal, allround blogger voor FleurFlirt en Vriendinnenonline. Ik laat mij graag inspireren door alles wat er om mij heen gebeurt en gebruik deze inspiratie voor de blogs die ik voor jullie schrijf! Ook ben ik werkzaam als supervisor op een customer service center in de entertaintmentbranche en ben daardoor zelf ook graag op feestjes en evenementen te vinden!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

171700

Nieuwe leden

22-10-2018
22-10-2018
22-10-2018
22-10-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin