Stijlvol: Een horloge als basis voor je outfit

Style & Beauty / 25 juni 2018
Stijlvol: Een horloge als basis voor je outfit
Shutterstock
Een horloge is stijlvol, praktisch en kan een outfit helemaal afmaken. Je kunt er in je outfit een subtiele focus op leggen en je hoeft niet constant op je telefoon te kijken om te zien hoe laat het is. Redenen genoeg dus om er één te dragen en om er in één te investeren! Als je een goed exemplaar koopt, dan gaat een horloge, ondanks dagelijks gebruiken, namelijk jaren mee!

Het begint bij een goede basis

Wissel je graag af met sieraden? Wij wel! Een horloge om je pols vormt eigenlijk gewoon een goede basis voor je armparty. Van daaruit kan je het opbouwen met één of meerdere kralen, schakel- of slavenarmbanden. Stem je horloge af op je favoriete sieradenkleur en stijl. Ga voor goud, roségoud of voor zilver om een eenheid te behouden met de rest van je armbandjes en ringen (of doe gek en combineer alles met elkaar in een bepaalde stijl). Wat je smaak ook is, mooie horloges kan je in alle kleuren en maten kopen. Of ze nou voorzien zijn van een hoop bling, kleur of andere details, zijn uitgevoerd met een lederen of schakelband, een grote of een kleine klok hebben en ze rond, vierkant of rechthoekig zijn.

Ontdek je favoriete merk

Breng je smaak in kaart en ontdek je favoriete horlogemerk. Je kunt je op internet eerst goed laten inspireren voor je zo'n grote aankoop doet, zo weet je zeker dat hem niet in een opwelling aanschaft. Veel grote sieraden- en modemerken hebben tegenwoordig eigen horlogelijnen (die ook al te vaak goedkoop worden gekopieerd, maar dat zal je toch echt terugzien in de kwaliteit en levensduur). Een originele Danish design horloge of Calvin Klein klokje tikt nou eenmaal vele malen langer dan een goedkope rip-off. En bovendien ben je het echt waard om af en toe een mooi cadeautje aan jezelf te geven. Of, nog beter, je kunt deze natuurlijk ook voor je verjaardag vragen! Deze zomer zijn horloges met schakelbanden in goud, rosé of zilver de trend en deze combineren ook goed met je zongebruinde huid. Dus struin lekker het internet af en kijk wat bij jouw stijl past. Shopse!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227972

Nieuwe leden

26-10-2020
25-10-2020
25-10-2020
25-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum