Hoe voorkom ik nu een miskoop?

Style & Beauty / 28 juli 2017
Hoe voorkom ik nu een miskoop?
mamaStyliste
Veel vrouwen hebben verschillende kledingstukken in de kast hangen die ze niet of zelfs nog nooit hebben gedragen! Waar komt dit nu door en hoe voorkom je je miskoop?

Ben je net zo enthousiast als je shoppartner?

Als je shopt met een vriendin, partner of iemand anders probeer je dan niet te laten leiden door wat zij mooi vinden! Vaak reageert de persoon erg enthousiast maar voel je zelf al onbewust aan of het bij jouw persoonlijkheid en of uitstraling past. Laat je niet misleiden doordat hun zo enthousiast zijn omdat ze het zelf mooi vinden. Volg je eigen gevoel!

Emotie aankopen

Heb je eindelijk tijd voor jezelf, ben je verdrietig of is het weer die ene week van de maand? Vaak shop je dan vanuit het gevoel emotie. Je denkt jezelf dan beter te voelen als je iets nieuws voor jezelf hebt geshopt en ga je snel overstag. E-motie aankopen, ze zijn er genoeg!

Mijn tip aan jou!

Kijk goed in de spiegel: Zie je jezelf graag lopen in deze outfit, maakt het je uitstraling frisser, opener of bereikt het juist het tegenovergestelde, ben jij zelf net zo enthousiast als je shoppartner of de verkoopster of laat je je daardoor leiden? Kijk altijd naar jezelf en niet naar een ander! Een goede richtlijn is jezelf de vraag stellen of je gelijk zin krijgt om het die avond of de dag daarna aan te trekken. Kun je niet wachten? Dan weet je dat het goed zit!

De magie?

Je bent op je mooist als je je binnenkant met jouw buitenkant verbindt. Dat is de magie! En dit is de reden waarom iedereen nu ineens jouw jurkje in hun kast willen hebben!


‘ Life is like a colorful wardrobe, you never know what color you will choose the next day…..’


Deel dit:

Geschreven door: Ellen Venema - www.mamastyliste.nl

Ellen Venema
Ik ben Ellen Venema, mamaStyliste en ik help moeders de balans te vinden tussen het mama en vrouw zijn. Ik vertaal de uitstraling én persoonlijkheid naar de kleding en kleuren in de kast!


Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226722

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5