Bianca Molenaar

Profielfoto

Lieve online ‘vriendinnen’,

Ik zal me om te beginnen even voorstellen. Mijn naam is Bianca Molenaar-Meijer, getrouwd met mijn jeugdliefde en moeder van 2 kinderen (4 en 6 jaar). Naast mijn drukke gezinsleven run ik sinds 9 jaar een eigen schoonheidssalon aan huis.

Na de HAVO ben ik de combinatie opleiding MDGO Schoonheidsverzorging (SV) en pedicure gaan doen. Helaas heb ik in 2013 moeten besluiten om met pedicure behandelingen te stoppen, vanwege aanhoudende rugklachten. Echter ben ik niet het type om bij de pakken neer te gaan zitten, daarom ben ik me nog meer gaan verdiepen in huidverbetering. O.a. door het volgen van een opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten, maar ook microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen hebben mijn aandacht.

Dagelijks krijg ik vragen van klanten met betrekking tot huidverzorging, acne, anti-aging, make-up e.d.. Dit was voor mij de reden om naast de praktijk een blog te beginnen. Neem gerust eens een kijkje op mijn eigen blog. Ook run ik sinds 2 jaar naast mijn salon een webshop, uiteraard met producten van de merken waar ik in de salon mee werk. Ik kan met recht zeggen dat ik 100% achter mijn producten sta en ken de merken door en door, waardoor ik jou het beste advies kan geven om ook jouw huid in topconditie te brengen en vooral te houden.

Voor Vriendinnenonline ga ik schrijven over dagelijkse huidverzorging, huidproblemen en hoe je ze aanpakt, maar ook over de nieuwste producten en trends op huidverzorgings-gebied.

Als je een beautyvraag hebt stel ‘m gerust, vind ik superleuk om te beantwoorden!

Hartelijke groeten,

Bianca

www.blog4beauty.nl