Goede voornemens, je huid zal je dankbaar zijn

Style & Beauty / 14 januari 2020
Goede voornemens, je huid zal je dankbaar zijn
Shutterstock
Het is januari, alle doelen voor het nieuwe jaar worden gemaakt. Vaak doelen zoals: niet meer snoepen, meer sporten en meer groenten eten. Maar vergeet ook zeker je huid niet bij het stellen van doelen voor dit jaar.

1. Reinig je gezicht

Niet te geloven dat er nog steeds een grote hoeveelheid dames zijn die het reinigen ‘s avonds overslaan. Iedere avond even de tijd nemen voor een reiniging kan puistjes, dofheid en andere huidproblemen helpen voorkomen. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar zeg ik!

2. Anti-zonnebrand

Om rimpels, pigmentvlekken en ziektes zoals huidkanker te kunnen voorkomen, is een zon beschermer van groot belang, ook in de winter. In dit artikel lees je er meer over.

3. Verwissel je kussensloop regelmatig

‘s Nachts is de tijd waarin je huid zich hersteld. Ongewild nestelen bacteriën zich op je kussen waar je huid niet bepaald blij van wordt. Zorg ervoor dat jij je kussensloop regelmatig (denk aan minimaal 1 keer per week) verwisseld.

Natuurlijk zijn er nog vele andere goede voornemens voor een happy skin. Denk aan het regelmatig wassen van je make-up kwasten, letten op je voeding, zorgen voor een goede nachtrust en letten op de houdbaarheid van je producten.

Wat is jouw goede voornemen op beauty gebied?


Deel dit:

Geschreven door: Lies (Lies Vertelt) - www.liesvertelt.nl

Lies (Lies Vertelt)

Hi, ik ben Lies, de eigenaresse van het online platform liesvertelt.nl Een platform over de mooie dingen van het leven, omdat iedere dag een cadeautje is! Naast mijn passie voor schrijven & fotografie, ligt mijn interesse bij yoga, en een gebalanceerd leven. Daarnaast ben ik schoonheidsspecialist en creatief ingesteld. Mijn motto: "geniet van de mooie (kleine) dingen die op je pad komen."Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259974

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin