Dit zegt jouw handschrift over jouw karakter

Style & Beauty / 11 december 2017
Dit zegt jouw handschrift over jouw karakter
pexels.com
Wist je dat de manier van schrijven heel veel over jou zegt? Er is veel af te lezen over je karakter in je handschrift. Zelfs het puntje op de ‘i’ kunnen is te analyseren.

Puntje op de 'i'

Laten we dan ook maar direct beginnen met het puntje op de ‘i’ . Zet jij een stevige punt boven de ‘i’ dan ben jij duidelijk en goed georganiseerd. Ook heb je dan oog voor detail. Maak jij er een half cirkeltje van? Dan ben je speels en hou je ervan om ergens heel goed in te zijn. En dan hebben we nog de combi van een punt en cirkel. Dit is eigenlijk gewoon een manier van snel schrijven. Het zegt niet zoveel over jouw karakter, behalve dan dat je alles snel af wil maken.

Vorm

Ook de vorm van je handschrift zegt iets over je karakter. Als je in ronde letters schrijft, dan ben je creatief en artistiek. Schrijf jij alles aan elkaar? Dan ben je voorzichtig in het maken van beslissingen en kun je erg consequent zijn. Schrijf jij met letters die wat naar rechts gebogen zijn? Dan sta je open voor het leren kennen van nieuwe mensen en ben je best avontuurlijk. Staan je letters juist wat meer naar links gebogen? Dan ben je wat meer op jezelf en kun je dus goed alleen zijn. En dan is er ook nog het blokschrift. Schrijf jij in blokletters? Dan ben jij een praktisch ingesteld persoon.

Lettergrootte

Tot slot valt er ook nog wat te vertellen over de lettergrootte. Schrijf jij met alleen maar hoofdletters? Dan is dit een teken dat je veel aandacht zoekt. Schrijf je in extra kleine letters? Dan ben je introvert en leergierig. Ook zou je veel wit tussen de letters kunnen laten. Doe je dit? Dan hou je ervan om veel vrijheid te hebben.

En? Klopt het bij jou een beetje?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211694

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum