Depop app, fashionable verkopen vanuit jouw eigen broekzak

Style & Beauty / 09 mei 2014
Depop app, fashionable verkopen vanuit jouw eigen broekzak
www.depop.com
Ken jij de app Depop al? Een super populaire app waarmee je eenvoudig items uit jouw kast verkoopt. De perfecte combi tussen Instagram en Marktplaats!

Deze keer een superleuke nieuwe app die door de bekende fashionblogger Chiara Ferragni, oftewel The Blonde Salad, een absolute hype is geworden; Depop! Je eigen shopje waar je ontzettend gemakkelijk jouw spullen kan verkopen.

Je herkent dit vast wel; je bent in de stad gevallen voor die veel te dure merklaarzen, maar eigenlijk zitten ze helemaal niet lekker, of ze passen gewoon niet bij je. Of je hebt een prachtige tas gekocht, maar gebruikt hem nauwelijks. Zonde! Maar deze app biedt de oplossing tegen het verstoffen van deze items.

Het is heel simpel, je download de Depop app (voor Ios en Android) en maakt een foto van de items die je wilt verkopen. Je kan er tekst aan toevoegen en een leuk filtertje (dit is een fashionable combi van Marktplaats en Instagram!) en je zet het erop. Nu is het zichtbaar voor anderen en zij kunnen met jou onderhandelen (kan privé) over de juiste prijs. En ook aan een veilige betaling is gedacht. Je betaalt namelijk veilig via PayPal. Tot slot maakt de app het ook nog mogelijk jouw items te delen op Facebook, Twitter en Instagram, waardoor je dus ook #’s kan toevoegen.

Naast de app is er ook een website waar je je eigen profielpagina, eigenlijk jouw shop, op hebt. Hier zie je al jouw items, ook wanneer ze verkocht zijn, en kan je zien hoeveel volgers je hebt. Dus mocht je zelf een verkoper hebben gevonden die items verkoopt waar jij heel erg blij van wordt, kan je deze dus volgen zodat je niets meer hoeft te missen.

Kortom, deze app wil jij niet missen!


Deel dit:

Geschreven door: Marisca Kenter - www.mariscakenter.nl

Marisca Kenter

Leeft in de plus. Gezin +  eigen webshop + baan van 20 uur + 2 blogs + gastbloggen = druk maar het kan. Voeg daar een social media verslaving aan toe en de week zit vol. Ik blog op Vriendinnenonline over social, apps en gadgets en op mijn persoonlijke blog www.mariscakenter.nl over deze combi. Lees je mee? Leuk! Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218340

Nieuwe leden

30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin