De perfecte kerst-outfit scoren: Tips!

Style & Beauty / 11 december 2019
De perfecte kerst-outfit scoren: Tips!
Shutterstock
Laten we beginnen met: een onesie is ook zeker een perfecte kerst-outfit! Als je (een van de avonden) geen plannen hebt, is zo’n lekker huispak helemaal top. Je moet de feestdagen immers feestelijk voor jezelf maken toch?! Voor iedereen die er enigszins vertoonbaar moet uitzien tijdens de feestdagen hebben we een aantal tips voor je verzameld.

1. Bekijk je eigen kledingkast eens

Een leuke nieuwe outfit hoeft helemaal geen geld te kosten! Match bijvoorbeeld een leuk shirt met een blazer en broek die je nog nooit samen hebt gedragen. Mooie oorbellen erbij, hakjes en je bent klaar! Of iets totaal anders wat je meer je stijl is, maar je begrijpt vast wat we bedoelen: kijk eens met een frisse blik naar je kledingkast en maak nieuwe setjes. Grote kans dat je je top-outfit allang in de kast had liggen!

2. Check Pinterest

Heb jij echt geen flauw idee wat je aan moet? Op internet is genoeg inspiratie te vinden. Maak een bord aan op Pinterest en ga lekker los. Verzamel alles waarbij je denkt ‘ja, dat ben ik!’ en ga op zoek naar de kledingstukken in de winkel.

3. Weet je niet precies wat jouw kledingstyle is?!

Lukt het niet om je eigen style te definiëren? Ook geen ramp! Dan kun je alsnog Pinterest opstarten. Je hebt in elk geval genoeg outfits waarvan je voelt dat het hem niét is en dat is ook goed! Weten wat je niet wilt, brengt je dichter bij weten wat je wél wilt. Bekijk daarna eens oude foto’s van jezelf. Zitten daar outfits tussen waarvan je denkt ‘oja, daar voelde ik me toen wel goed in’? Ga dan op zoek naar zo’n soort outfit!

4. Kleurenanalyse

Deze is voor als je next level wil gaan: bekijk eens welke kleuren je goed staan. Misschien heb je wel eens gehoord dat je verschillende kleurtypes hebt: Zomer-, herfst-, winter- en lentetypes. Elke seizoensgroep komt met de eigen kleurtinten die de persoon in kwestie het beste staan. Je er voor kiezen om nog gauw voor de dagen zo’n kleuranalyse te doen, maar je kunt ook een kleine zelfstudie doen:

Kijk wat er gebeurt wanneer je een kledingstuk in een bepaalde kleur aan hebt: wordt je gezicht saaier en grauwer of juist rood? Wordt het onrustig of juist rustig en lijkt je totaal ontspannen? Ook kun je naar de lijntjes in je gezicht kijken: worden ze zichtbaarder of juist niet bij het dragen van deze kleur? En kijk ook zeker naar je ogen. Vallen ze meer op of juist niet?

Als je geïnteresseerd bent in het uitgebreider bekijken van de kleuren die bij je passen, kun je op de website van de kledingstyliste kijken. Hier wordt verder stap voor stap uitgelegd hoe je dit zelf kunt onderzoeken. Voor geschikte kledingtips per seizoenstype kun je vervolgens hier kijken.

Hoe dan ook, jij gaat er ongetwijfeld fantastisch uit zien (ook in je onesie)! Fijne feestdagen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226352

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum