De geheimen van slanke mensen

Style & Beauty / 05 mei 2020
De geheimen van slanke mensen
pexels.com
Je hebt ze vast ook wel in je omgeving; van die mensen die alles kunnen eten en geen grammetje aankomen. Terwijl jij alleen al aankomt van de gedachte aan een vette hap. Wij zetten de geheimen van deze slanke mensen op een rijtje voor je!

Lekkers

Zorg ervoor dat je nooit iets lekkers in huis hebt, dan kom je ook niet in de verleiding. Er zijn tijdens werk, feestjes en andere afspraken al genoeg verleidingen die je moet weerstaan.

Frisdrank

Vervang frisdrank voor water, thee, zwarte koffie of desnoods limonade. Daar win je al behoorlijk wat calorieën mee.

Bedtijd

Ga lekker vroeg naar bed! De meeste mensen beginnen rond 22:00 uur te snoepen of snacken en als je er dan voor zorgt dat je je tanden gepoetst hebt, is de verleiding niet zo groot.

Opstaan

Gaat de bel? Waterkoker klaar? Iemand iets vergeten? Zorg ervoor dat jij dit altijd regelt. Je bent dan in beweging en die extra stappen zijn mooi meegenomen. Het houdt je bovendien lekker scherp en energiek.

Trap

Neem altijd de trap! Een slank persoon doet dit gewoon automatisch, dus zorg ervoor dat dit bij jou ook een automatisme wordt.

Auto

Laat de auto staan, als je een afspraak dicht bij huis hebt. De ene keer neem je de fiets, de andere keer ga je lopen. Wissel het af, zodat het leuk blijft.

Trek

Als je trek hebt, wacht dan niet tot het avondeten. Neem gewoon een klein tussendoortje om de spijsvertering op gang te houden en het zorgt ervoor dat je niet als een bouwvakker aanvalt tijdens het avondeten. Dat zou gewoon weer zonde zijn…

Het zijn maar kleine dingetjes die je kunnen helpen slank te blijven! Wat doe jij om slank te blijven?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259964

Nieuwe leden

25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin