Onze visitekaartjes

Style & Beauty / 28 oktober 2015
Onze visitekaartjes
Shutterstock
Onze handen zijn onze visitekaartjes. Mooie, verzorgde nagels zijn dan ook niet onbelangrijk. Of je nu een liefhebber bent van gezellige kleurtjes, helemaal los gaat in de nailart of gewoon kiest voor een mooi kort gevijlde natuurlijke look. Als je handen en nagels maar verzorgd zijn.

Houd je van gelakte nagels dan zijn mooie nagellak merken bijvoorbeeld Essie en OPI. Wanneer je regelmatig van kleur wilt wisselen is de reguliere nagellak ideaal. Want hoe mooi en goed de merken ook zijn, met een dag of drie/vier vertonen zich toch de eerste beschadigingen. Indien je je er niet aan stoort is er niet echt een man overboord. Wanneer je het toch allemaal perfect wil hebben en je lak langer mooi moet blijven zitten, zou je eens gelnagellak kunnen overwegen. Het is geen aanslag op je natuurlijke nagel zoals acrylnagels.

Gelnagellak wordt veelal in beauty- of kapsalons aangebracht. Essie, OPI, maar ook Shellac hebben gelnagellak in hun assortiment en deze worden in een salon aangebracht.
Maar kun je zelf goed overweg met nagellak en ook de nagels van je niet-dominante hand goed lakken, dan kun je overwegen om thuis aan de slag te gaan. Sensationail en Alessandro Striplac zijn ervoor gemaakt om thuis je nagels te lakken. Deze lak blijft 10 tot 14 dagen erg goed zitten. Dit is lang genoeg, want je eigen nagel groeit door. Hierna is het toch mooier om je nagels opnieuw aan te pakken, want een paar millimeter uitgroei is niet echt een fraai gezicht. En houd je van verandering dan is het ook leuk om je nagels te voorzien van een ander kleurtje.
Omdat de gelnagellak de natuurlijke nagel wel iets uitdroogt is af en toe een kuurtje tussendoor wel even prettig. Deze van L’oréal is een erg fijne.

Ben je overstag of twijfel je nog? Je zou eens bij de plaatselijke drogist navraag kunnen doen wat zij in hun assortiment hebben. Omdat de aanschaf al snel minimaal € 70,- is, wil je vast wel even met je handen kijken wat je allemaal voor dit bedrag krijgt. Er zijn drogisterijen die een set in gebruik hebben om de nagels van hun klanten te lakken. Hiermee kun je kijken of het echt iets voor je is. Want door eigen ervaring is het toch makkelijker een keuze te maken.


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (4)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226196

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum