Alleen een bekende ster heeft een styliste? Onzin!

Style & Beauty / 18 maart 2016
Alleen een bekende ster heeft een styliste? Onzin!
mamaStyliste
Vaak denken vrouwen dat het inhuren van een styliste alleen weggelegd is voor de bekende sterren. Maar niks is minder waar!

Waar kies jij voor?
De ene kiest voor iedere week een etentje buiten de deur, iedere dag lunch op het werk of de wekelijkse schoonmaakster vanwege het tijd te kort in het huishouden. Dus waarom zou jij dan niet voor iemand mogen kiezen die je helpt om met minder kleding het beste uit je kast te halen? Je daarnaast helpt miskopen te voorkomen wat uiteindelijk ook weer geld besparend is?

Wat is het jou waard?!
Je kunt je afvragen….wat is het jou waard? Wil je het gevoel houden van een kast vol kleding maar nooit iets hebben om aan te trekken? Wil je ieder jaar een zak met kleding wegbrengen wat je nooit gedragen hebt? Of wil je iedere ochtend opnieuw de frustraties voelen zoals; ‘wat trek ik aan’?! Dat de kleding niet klopt en bij jou past? Of wil je de shopstress houden die je hebt na het inplannen van tijd voor jezelf? De kans is groot dat het je wel degelijk waard is om dit uit te besteden.

Reken maar eens uit…
Wat ook goed is om te weten, wat je per jaar uitgeeft aan miskopen en ieder jaar opnieuw wegbrengt naar de kledingbak. En wat is er dit jaar opnieuw in je kast blijft hangen? Miskopen, wetende door ervaring, beginnen vanaf €500 per jaar. Hoeveel geld heb je hiermee dus al verspilt? Ieder seizoen opnieuw! Of vraag jezelf af, waarom mag je wel een schoonmaakster laten komen van €35 per week, €1700 per jaar, etentjes buiten de deur inplannen en kiezen voor de dagelijkste lunch? Welk verschil is dit met een personal shopper per jaar? Je zult verrast zijn!

'Luxe' niet alleen voor de bekende sterren!
Je kunt beter geld besteden aan kleding die je volop met plezier draagt met behulp van een styliste dan het geld keer op keer weg te brengen naar een kledingbak. Gun jezelf het ook om geld uit te geven aan de dingen die het jou waard zijn. Jou de toevoeging geven waar jij naar op zoek bent en dan is een personal shopper niet alleen een luxe voor de bekende sterren maar dus ook voor jou!

Kijk op www.mamaStyliste.nl wat een personal shopper precies inhoud of mail ellen@mamastyliste.nl wat het voor jou kan betekenen.


Deel dit:

Geschreven door: Ellen Venema - www.mamastyliste.nl

Ellen Venema
Ik ben Ellen Venema, mamaStyliste en ik help moeders de balans te vinden tussen het mama en vrouw zijn. Ik vertaal de uitstraling én persoonlijkheid naar de kleding en kleuren in de kast!


Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226198

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum