7 tips waar je deodorant ook voor kan gebruiken

Style & Beauty / 14 juli 2017
7 tips waar je deodorant ook voor kan gebruiken
Shutterstock
We kunnen niet zonder deodorant! 's Ochtends na het douchen, 's middags na het fietsen en 's avonds na het sporten. We gebruiken veel deo en we like it! Maar wist je dat je deo ook nuttig is voor hele andere dingen? Wij zetten ze even op een rijtje!

Stinkvoeten

Deodorant kun je prima gebruiken als middel tegen stinkvoeten. Je kunt dit namelijk onder je voeten spuiten, voordat je in je schoenen stapt. Spray er niet teveel op want dan glijd je weg in je schoenen. Ook prima te gebruiken als je eind van de dag je schoenen weer uittrekt.

Blaren

Vaak last van blaren op je hielen? Voorkom dit door eerst deo op je hielen te spuiten, voordat je je mooie nieuwe stappers aandoet. Dit vermindert namelijk de wrijving, waardoor je minder snel blaarvorming krijgt.

Zweethanden

Als je snel last hebt van klamme handen, kan deo sprayen op je handen hiertegen helpen. Bijkomend voordeel; ze ruiken dan ook lekker.

Muggenbulten

Maar ook voor muggenbulten is deo je redmiddel! Spray dit erop en wedden dat je minder jeuk hebt? Prima vervanger voor als je geen muggenspray bij de hand hebt. Het droogt de muggenbult uit, waardoor deze dus minder jeukt en het gaat tevens de zwelling tegen.

Grote boodschap

Toilet in de badkamer en een grote boodschap gedaan? Met deo zorg je ervoor dat je badkamer weer okselfris ruikt!

Nagellak remover

Een fel kleurtje gebruikt en moeite dit van je nagels af te halen? Was je handen met warm water en spuit daarna deo op je nagels. Zeker weten dat je kleurtje er snel af is!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226714

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5