5 leuke dierproefvrije merken

Style & Beauty / 06 september 2017
5 leuke dierproefvrije merken
www.makeup-yourmind.nl
Wellicht heb je hier nog nooit echt bij stil gestaan, maar zelfs in deze moderne tijd zijn er helaas nog veel merken die hun producten op dieren testen. Volgens sommigen is dit nodig om veilige producten op de markt te brengen. Veel mensen zijn echter van mening dat dat in deze tijd helemaal niet meer nodig is en wat de consument wil wordt door bedrijven vaak als belangrijk ondervonden. Gelukkig stoppen daarom steeds meer merken met dierproeven en dat is natuurlijk erg mooi om te zien. Om je een idee te geven, vind je in dit artikel 5 leuke dierproefvrije merken!

Dr. Hauschka

Dit merk is relatief onbekend en dat is zonde! Dr. Hauschka is een natuurlijk merk en heeft onwijs fijne en vooral ook kwalitatief goede producten. De producten zijn erg mild en voor elk huidtype is er een stappenplan. De producten worden ontwikkeld aan de hand van de ritmes van de natuur. Dit maakt de producten niet alleen goed, maar ook heel bijzonder. Naast verzorgingsproducten heeft Dr. Hauschka overigens ook mooie make-up producten.

Lush

Dit merk is voor sommigen wellicht meer bekend, het heeft namelijk eigen winkels. Helaas vind je de winkels niet in alle steden, maar wanneer je er voorbij loopt kun je het niet missen. Als je de winkel instapt komt je een heerlijke geur tegemoet en wil je alles even bekijken. Lush heeft veel (verse) verzorgingsproducten, maar ook make-up producten. Ook dit merk is tegen dierproeven en de winkel is als het ware een snoepwinkel!

Rituals

Waarschijnlijk is Rituals een stuk bekender, voor sommigen puur om cadeau te doen en niet om voor jezelf te kopen. Maar wellicht is er nu wel een reden om het ook voor jezelf te kopen; ook Rituals is namelijk dierproefvrij. Ook de producten van Rituals ruiken natuurlijk heerlijk en het is heerlijk om met zulke luxe producten de douche of het bad in te gaan. Wanneer je het dan toch aan iemand cadeau doet, weet je wel dat je erg goed bezig bent!

Sleek

Naast merken met verzorgingsproducten heb je natuurlijk ook veel leuke merken met make-up producten. Ook voor make-up producten geldt dat er dierproefvrije merken zijn. En dat dierproefvrije merken helemaal niet saai of slecht zijn, bewijst Sleek. Dit merk heeft de mooiste oogschaduwpalettes, van geweldige kwaliteit. Als je dan voor een goed palette wil gaan, kies dan bijvoorbeeld hiervoor; goede kwaliteit én dierproefvrij! Bovendien zijn de palettes ook nog best wel budgetproof voor de kwaliteit die je er voor krijgt.

Eyes Lips Face

Het laatste merk is helaas niet in Nederlandse winkels verkrijgbaar, zo zonde! In Amerika vind je het gewoon in de winkel, maar wij moeten het doen met een webshop. Gelukkig is de webshop wel overzichtelijk, zijn de producten niet duur en zijn er vaak leuke acties zoals 'verzending aan €1'. Ook Eyes Lips Face heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en deze producten zijn dus ook dierproefvrij.

Zoals je ziet hoeven dierproefvrije merken helemaal niet oudbollig of saai te zijn, er is zoveel leuks te krijgen! Mocht je nu benieuwd zijn geworden naar andere dierproefvrije merken of wil je juist checken welke merken niet dierproefvrij zijn? Kijk dan eens naar de overzichten op Naoki en lees er meer over!

Dit blog is geschreven door Mariëlle van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226396

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin