SPEEDDATEN VOOR VRIENDSCHAPPEN

Wij hebben samen met het tijdschrift Vriendin onlangs de allereerste speeddate-avond voor vriendinnen georganiseerd. Het was een waanzinnig groot succes en we hebben alleen maar enthousiaste reacties gehad.

Zoek jij ook leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Dat kan direct door je aan te melden op Vriendinnenonline en via de vriendinnen-zoekmachine en via het forum je sociale kring te gaan uitbreiden. Leden van de website krijgen ook 25% korting op onze vriendinnen speeddate-avonden!

Op deze avond leer je andere deelnemers kennen door middel van korte gesprekjes. Na afloop zullen we in groepjes een drankje doen en krijg je direct de kans om in een whatsapp-groep te stappen. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving.

Volgende editie: UTRECHT, 24 april 2019


Inmiddels hebben we meer dan 700 aanvragen gehad om een vriendinnen-speeddate avond te gaan organiseren in andere regio’s en dus hebben we besloten om het vaker te gaan organiseren.

Het gaat om een hele gezellige avond en hopelijk hou jij er een dierbare vriendin of een gezellig clubje dames aan over! De avond kost € 19,95 inclusief drankjes, hapjes en een goodiebag.

Zoek jij ook leuke nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt? Geef dan onderaan deze pagina aan in welke regio wij moeten komen.

Als je op deze lijst staat, zullen wij je een mail sturen zodra we het in jouw regio gaan organiseren. Zo krijg jij als allereerste de kans om je tijdens de voorinschrijvingen aan te melden, want de plekken zijn gewild en snel vergeven.

We zien je graag op één van de volgende avonden!

Aanmelden
Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen.
Het lijkt me leuk om de volgende keer te speeddaten in de provincie:
Stuur me een update bij de volgende speeddateavond. E-mail:

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218764

Nieuwe leden

04-06-2020
04-06-2020
04-06-2020
04-06-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin