Zo word je verliefd - Cecelia Ahern

Reizen & Cultuur / 08 september 2014
Zo word je verliefd - Cecelia Ahern
http://uitgeverijprometheus.nl/
De schrijfster van 'P.S. I love you' heeft weer een mooi boek geschreven met een serieus thema dat je toch aan het lachen maakt.

Christine Rose is altijd bezig met het helpen van mensen. Terwijl dit een goede eigenschap is, brengt het haar regelmatig in de problemen. Zo is ze getuige van de zelfmoordpoging van Simon en niet veel later treft ze de knappe Adam aan de verkeerde kant van de Ha'penny brug. Ondanks dat Adam een einde aan zijn leven wilt maken, maakt Christine een afspraak met hem: ze gaat er voor zorgen dat hij binnen twee weken verliefd wordt op het leven.

Terwijl ze zelf net van haar man gescheiden is, probeert ze aan de hand van haar verzameling zelfhulpboeken het leven van Adam te redden. Met een soort 'P.S. I love you' aanpak wil ze er voor zorgen dat Adam zijn vriendin en zijn droombaan terugkrijgt.

Ondertussen komen er nog meer problemen op Christines pad. Zo stuit ze op drugsdealers, heeft ze een vervelende ex en zijn er nog meer mensen die haar hulp nodig hebben. En dat allemaal terwijl de tijd tikt om er voor te zorgen dat Adam niet alsnog van de brug springt.

Iedereen die aan dit boek begint, weet hoe het verhaal gaat eindigen, toch zet Ahern je regelmatig op een verkeerd spoor waardoor je door wilt blijven lezen. 'Zo word je verliefd' klinkt als een zwaar verhaal, maar dit boek heeft genoeg humor om het zonder tranen uit te lezen.

Het boek draait vooral om de mooie momenten in het leven, waardoor je jezelf na de laatste pagina ook een stuk beter voelt.


'Zo word je verliefd' van Cecelia Ahern is hier te koop voor €19,95 of hier als E-book voor €10,-

Zo word je verliefd - Cecelia Ahern


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209204

Nieuwe leden

19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel

Ook voor boeken ga je naar bol.com