Klasine Smid

Profielfoto

Hoi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar de schrijfster achter deze artikelen. Ik ben Klasine en mag mezelf eigenaresse en blogger van Krealicious noemen. Ik ben tweeëntwintig jaar jong en woon in een dorpje in het zuidwesten van Friesland, wat zomers overstroomt met toeristen. Momenteel ben ik een hbo communicatiestudente met specialisaties in grafisch design en copywriting.

Interieur
Krealicious was ontstaan nadat ik verliefd was geworden op het bezig zijn met interieur en het geven van interieuradviezen. Ik volgde namelijk een mbo opleiding voor interieuradviseur in Leeuwarden en verdiepte mij in het creëren van mooie en bijzondere ruimtes. Interieur was een deel van mijn leven geworden. Negentien jaar jong en ik had mijn diploma interieuradviseur op zak. Ik wilde nog niet werken, ik wilde doorstuderen en alleen maar dingen doen waar ik blij van werd. Naast interieur kon ik genieten van mooie grafische vormgeving, het bezig zijn met fotografie en het ontdekken van het onbekende en de mooie schoonheden van de wereld.
Krealicious werd in eerste instantie opgericht om interieuradviezen te geven en artikelen te schrijven welke interieur gerelateerd waren. Gedurende mijn opleiding kwam ik er al snel genoeg achter dat interieuradviezen geven teveel tijd in beslag zou nemen. Het bleef bij leuke artikelen. Maar toch voelde ik me geblokkeerd dat ik alleen maar over interieur mocht schrijven, terwijl ik nog zoveel andere interesses had. Ik zat vol ideeën waar ik ook over wilde schrijven.

Lifestyle
Ik transformeerde Krealicious in een lifestyle blog. Alle onderwerpen, welke ik maar wil, kan ik nu aankaarten en daarover schrijven. Wat een verademing en al snel schreef ik over mijn interrail reis in een dagboek reeks, over verschillende hotspots welke je zou moeten bezoeken en natuurlijk ook nog over interieur. Ik noem mezelf ook wel een creatieve duizendpoot op het gebied van tekst en beeld met veel liefde voor reizen, interieur en fotografie. Ik vind het belangrijk dat je keuzes maakt in het leven welke je blij maakt, waarbij je van jezelf tevreden over mag zijn en dat je ook vol ambitie gaat voor je keuze. Krealicious was een keuze, een keuze waar ik gelukkig mee ben.

Nieuwsgierig geworden naar Krealicious? Neem snel een kijkje op www.krealicious.blogspot.com. Dagelijks ben ik nog bezig met het perfectioneren van mijn blog, maar ik ben bang dat het nooit af zal zijn. Actualiseren, vernieuwen en vooral bijhouden zijn elementen waardoor Krealicious nog wel eens kan veranderen. Je kan me ook volgen op een aantal social media pagina’s zoals: Bloglovin’, Twitter, Facebook, Instagram of Pinterest. Tot snel op Krealicious :-)

www.krealicious.blogspot.com