Doen dit weekend: Naar de Uitmarkt Amsterdam

Reizen & Cultuur / 25 augustus 2017
Doen dit weekend: Naar de Uitmarkt Amsterdam
Pexels
Dit jaar bestaat de Uitmarkt 40 jaar en er is weer genoeg leuks op touw gezet om je het hele weekend te vermaken!

Wat is de uitmarkt?

De Uitmarkt is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Amsterdam en staat symbool voor de aftrap van het culturele seizoen. Er zijn een tal van optredens op diverse podia in de stad en in de theaters zijn allemaal te gekke voorstellingen te zien. Het is ook nog eens gratis dus erg leuk om (een keer) naartoe te gaan. Dit jaar zijn er over het weekend verspreid 350 optredens te zien op 30 verschillende podia. Vast wel iets te vinden dus!

Wanneer is de uitmarkt?

De Uitmarkt vindt op 25, 26 en 27 augustus 2017 in Amsterdam plaats. Het begint op vrijdag met de opening vanaf een drijvend podium bij het Oosterdok (vlakbij Nemo en het Scheepvaartsmuseum). Tijdens de openingsavond komen Di-rect, Tania Kross, Pink Oculus, NDT, Tamino, Dolf Jansen, Dio ft. Idaly, Nora Fischer en Marnix Dorrestein, Wende en Boris, The New Cool Collective voorbij en de avond wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann.

Op zaterdag en zondag is er een heel programma op diverse openbare podia en in vele theaters. De eerste voorstellingen beginnen om 11:00u tot in de late uurtjes. Op zondag wordt het weekend gebruikelijk afgesloten met de musical sing-a-long (ook op het podium bij Oosterdok).

Wat is er te doen?

Er is ontzettend veel te doen en te zien op de Uitmarkt en ieder houdt natuurlijk weer van andere dingen. Daarom moet je zeker even op de site van de Uitmarkt kijken, om te zien wat er allemaal te doen is. Je kunt kiezen uit dans, toneel, cabaret, musical, film, opera, jazz, pop, literatuur en kindervoorstellingen. Voor ieder wat wils dus! Ben jij van plan om erheen te gaan?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209126

Nieuwe leden

18-01-2020
18-01-2020
18-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel