Toscaanse Bruiloft

Reizen & Cultuur / 23 juni 2014
Toscaanse Bruiloft
'Toscaanse Bruiloft' is een film vol bekende gezichten uit verschillende soaps en series. Waar deze zich meestal in ons koude kikkerlandje afspelen, is de cast voor 'Toscaanse Bruiloft' naar Italië verhuisd.

Sanne (Sophie van Oers) runt met haar vader en stiefmoeder een bed and breakfast in Toscane, waar ze verliefde stelletjes in de echt verbindt. Ondanks dat ze veel plezier beleeft aan haar werk, heeft Sanne zelf geen geluk in de liefde. Op een dag komt Jeroen (Jan Kooijman) naar de villa voor het huwelijk van zijn beste vriend. Als echtscheidingsadvocaat gelooft Jeroen niet in het huwelijk en geniet van zijn vrijgezellenleven, maar dan komt hij Sanne tegen.

Vanaf hier kun je in de film al raden hoe het af gaat lopen. Ook wat er tussen het begin en het einde gebeurd is niet geheel onvoorspelbaar. Zo is er het gescheiden stel dat elkaar op de bruiloft weer ziet, wordt er een vrijgezellenfeest gevierd en komt er vlak voor de bruiloft een geheim naar buiten.

Aan de ene kant is het jammer dat 'Toscaanse Bruiloft' een film vol cliché's is. Aan de andere kant is het gewoon een heerlijke vrouwenfilm. De film zit vol mooie beelden waardoor je spontaan op vakantie wilt naar Toscane, veel acteurs zijn een lust voor het oog en naast romantisch is 'Toscaanse bruiloft' ook nog een tikkeltje verdrietig en grappig.

Mocht je even op vakantie willen naar Italië terwijl je thuis op de bank zit, dan neemt 'Toscaanse Bruiloft' je mee. Ondanks de Nederlandse acteurs, wordt er regelmatig een woordje Italiaans gesproken en ook een aantal nummers komen van Italiaanse bodem. Pak er een wijntje bij je droomt zo een avondje weg naar la bella Italia.


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218164

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin