5 tips om te genieten van de lentezon

Reizen & Cultuur / 25 maart 2018
5 tips om te genieten van de lentezon
Shutterstock
Aan het einde van de winter kunnen de meeste mensen niet wachten op het nieuwe seizoen met mooi weer. En hoewel het in de lente meestal nog niet warm genoeg is om lekker buiten te zitten, doet de zon wel zijn best om ons te verwarmen. In dit artikel geven we je 5 tips om lekker te genieten van de lentezon!

Nieuw seizoen

Wanneer de winter bijna afgelopen is en het nieuwe seizoen voor de deur staat horen we de vogeltjes fluiten, zien we de bloemen bloeien en voelen we de zon op ons gezicht. Maar hoe graag we het ook zouden willen, lekker genieten van een koud drankje op een terras zit er nog niet in. Of toch wel?

Al vrij vroeg kunnen we weer genieten van de zon, al dan niet op een terras. Er zijn zoveel mogelijkheden om naar buiten te gaan en die vitamientjes op te snuiven. De zon is niet alleen goed voor ons humeur, maar ook voor de natuur. Zodra de zon meer kracht krijgt, begint ook de natuur weer op te bloeien. En dat willen we natuurlijk niet missen!

5 tips om te genieten van de zon

  1. Ga wandelen: Of je nou naast het strand, in het bos of midden in de stad woont, er is bijna altijd wel een leuke wandelroute in jouw buurt! Trek je wandelschoenen (of sneakers!) aan en ga zodra het even kan, lekker naar buiten om te wandelen.
  2. Beoefen je hobby: Fietsen, tuinieren, fotograferen, niks is zo lekker om dit buiten in de zon te doen!
  3. Speeltuin: Natuurlijk vinden jouw kinderen het heerlijk om de plaatselijke speeltuin te bezoeken. Terwijl zij lekker buiten spelen, kun jij op een bankje genieten van de zon en een goed boek.
  4. Terrasje pakken: Vaak hebben restaurants een terras met verwarming. Zoek een lekker plekje uit de wind en in de zon en je kunt je uren vermaken met jouw favoriete drankje naast je.
  5. Strand: Aan het einde van de lente is het misschien nog niet warm genoeg om in je bikini op het strand te liggen, maar een wandeling kan altijd! Daarnaast is het erg leuk om bijvoorbeeld te gaan vliegeren of een zandkasteel te bouwen met je kinderen.

Wat is jouw favoriete manier om te genieten van de zon?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226550

Nieuwe leden

24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum