Film The Best of Me

Reizen & Cultuur / 04 december 2014
Film The Best of Me
Er zijn zo'n twintig jaar verstreken als jeugdliefdes Amanda en Dawson elkaar weer tegenkomen.

Hun gezamenlijke vriend Tusk is overleden en wil dat Amanda en Dawson samen voor zijn testament bij de notaris verschijnen. Ondanks dat ze elkaar proberen te vermijden, raken de oude jeugdliefdes aan de praat. Zo blijkt dat ze beiden geen makkelijke tijd achter de rug hebben en daarmee komen ook de herinneringen aan hun vroegere relatie terug. Door de film heen ontdek je als kijker dat Dawson en Amanda ondanks hun klassenverschillen onvoorwaardelijk van elkaar hielden, maar dat hun omgeving het niet altijd eens was met deze relatie.

Dit romantische verhaal is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Nicholas Sparks. Zijn boeken dienden al vaker als basis voor emotionele liefdesfilms als The Notebook, Dear John en Safe Haven. Na deze rits films is het verhaal achter The Best of Me misschien makkelijk te voorspellen, maar de twee dertigers geven de standaard Sparks film toch een vernieuwend verhaal.

The Best of Me van oktober 2014 is natuurlijk romantisch, maar heeft zo ook spannende en dramatische momenten. Een must see voor iedereen die het ook al heerlijk vond om bij bovenstaande films weg te zwijmelen.


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223350

Nieuwe leden

06-08-2020
06-08-2020
06-08-2020
05-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin