Voor het eerst samen op vakantie? De do’s en dont’s!

Reizen & Cultuur / 03 maart 2017
Voor het eerst samen op vakantie? De do’s en dont’s!
Shutterstock
Als je voor het eerst samen op vakantie gaat is dat best een beetje spannend. Aan de ene kant verheug je je er enorm op, want je hebt eindelijk veel tijd met elkaar en aan de andere kant ben je doodsbang het helemaal fout gaat. Wij zetten de do’s en dont’s voor je op een rijtje.

All inn

Heerlijk hoor zo’n all inclusive alleen maar eet en drink vakantie; maar doe dit niet als je voor het eerst samen gaat. Je zit dan namelijk echt 24 uur per dag op elkaars lip, omdat jullie waarschijnlijk alleen maar liggen te braden. EN; je moet van jezelf ook 3 keer per dag eten, omdat het all-in is. Kortom; jullie gespreksstof raakt echt wel een beetje op, op zo’n resort. Kies voor een combi; lekker genieten van de zon en een beetje toeren over bijvoorbeeld een eiland, zodat je ook nog wat ziet en die ervaringen dus samen kan delen.

Duur

Ga niet meteen 3 weken met hem weg, maar kies voor een kortere periode. Dat houdt het zeker voor de eerste keer leuk en wie weet smaakt het wel naar veel meer.

Voorbereiding

Ga eens een keer samen een weekendje weg; kunnen jullie alvast oefenen hoe het is om 24 uur per dag bij elkaar te zijn en spreek je verwachtingen van te voren uit over de vakantie. Dan weet je een beetje of jullie er hetzelfde over denken.

Vrijheid

Laat elkaar tijdens de vakantie af en toe vrij. Thuis doe je dit namelijk ook, dus zeker tijdens vakantie zullen er momenten zijn dat jullie heel even je eigen ding moeten doen om discussies of ergernissen te voorkomen.

Relaxed

Maak geen ruzie om de kleinste dingetjes. Het is tenslotte vakantie en daar hoor je van te genieten. Dat het anders is als thuis, dat weet je van te voren en wees dus wat relaxter dan normaal.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209204

Nieuwe leden

19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel