Overspel - Tatiana de Rosnay

Reizen & Cultuur / 31 augustus 2014
Overspel - Tatiana de Rosnay
http://www.amboanthos.nl/
Tatiana de Rosnay heeft een nieuwe thriller geschreven over de perfecte huisvrouw die een slippertje maakt.

De 50 jarige Hélène is de perfecte huisvrouw: ze heeft een rijke man, is zorgzaam, heeft geslaagde kinderen en ze mag zichzelf al oma noemen. Op een dag ontmoet ze bij haar auto een vreemde en ondanks haar rustige leven besluit ze hem op te zoeken. Voordat Hélène het doorheeft, deelt ze de lakens met een man waar ze de naam niet van weet. Het is een geweldige ervaring totdat ze merkt dat de man tijdens de daad is gestorven. Ze slaat op de vlucht, maar ontdekt later die dag dat ze haar tas in het appartement van haar slippertje heeft laten staan. Door deze fout wordt ze achtervolgd door haar geheim en dit drijft Hélène tot het uiterste om haar eigen rustige leven te behouden.

Tatiana de Rosnay heeft een duidelijke schrijfstijl waardoor 'Overspel' makkelijk leest. Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal dat je meeneemt naar het leven van Hélène, de vrouw die opeens alles doet wat niemand van haar verwacht. De schrijfster laat zien hoe door één misstap een heel leven op zijn kop kan komen te staan. Het is af en toe ongeloofwaardig dat een vrouw als Hélène in bepaalde situaties belandt, maar het maakt ook duidelijk dat sommige dingen iedereen kunnen overkomen. 'Overspel' is spannend genoeg om te blijven lezen, maar laat je niet nagelbijtend op het puntje van je stoel zitten. De ontknoping van het boek is verrassend en laat je zeker even nadenken wat er nu werkelijk met deze perfecte huisvrouw is gebeurd.

'Overspel' is hier te koop voor €15,-

Overspel - Tatiana de Rosnay


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211712

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum