Overspel - Paulo Coelho

Reizen & Cultuur / 02 november 2014
Overspel - Paulo Coelho
http://www.arbeiderspers.nl
Dit boek van Paulo Coelho gaat wederom over zelfverwerkelijking met verschillende verwijzingen naar religie en spiritualiteit, maar ook passie en lust spelen deze keer een grote rol.

Linda heeft een prachtig gezin, een geweldige man en een goede baan. Toch raakt ze op een dag in de sleur van het dagelijks leven. Ze kan zichzelf dan ook niet meer gelukkig noemen. Als ze voor haar werk weer in contact komt met politicus en middelbare schoolvriendje Jacob ontdekt Linda gevoelens die ze al lang niet meer heeft gehad.

Ondanks dat de passie in Linda weer is opgebloeid, roept dit toch vragen op: Is ze depressief? Kan ze dit wel doen? Linda besluit alles op alles te zetten om deze oude liefde weer een kans te geven, maar intussen moet ze ook gewoon voor haar gezin zorgen en op haar werk verschijnen.

Overspel is een boek over passie, liefde en vrijheid vol met wijze lessen waar je als lezeres een heleboel van kan leren.

Boek

Overspel van Paulo Coelho is hier te koop voor €19,95 of hier als eBook voor €14,99


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Winckens - www.chantalia.nl

Chantal Winckens

Hoi, mijn naam is Chantal en ik ben van kinds af aan een boekenworm. Later raakte ik ook verslaafd aan films en tegenwoordig vind je me ook in een concertzaal of het theater. Wanneer ik op cultuur gebied iets leuks ontdek, deel ik dit graag op mijn blog www.chantalia.nl of hier met jullie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223258

Nieuwe leden

04-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin