5 voordelen van je motorrijbewijs halen!

Reizen & Cultuur / 05 februari 2019
5 voordelen van je motorrijbewijs halen!
Shutterstock
Je motorrijbewijs halen, zou dat iets voor jou zijn? Sommige vrouwen zweren erbij, terwijl het voor anderen een ver van hun bed show is. Toch heeft het heel veel leuke kanten en voordelen. Deze zetten we vandaag op een rij!

Je kunt veel zien

Als je met een motor op pad gaat, kun jij in korte tijd heel veel zien. Je kunt op plekken komen waar je met de auto niet zo snel kan komen en je bent een stuk sneller dan met de fiets. Best of both worlds zou je zeggen! Bijvoorbeeld naar één van deze mooie stranden in Nederland. Veel mensen met een motor, gaan zomaar een dagje lekker toeren zonder eindbestemming te hebben. Het avontuur ligt aan je voeten!

Een nieuwe sociale kring

Als je gaat motorrijden, dan zul je ervaren dat je makkelijk in contact komt met andere motor liefhebbers. De gemeenschappelijke passie voor motors, brengt jullie namelijk makkelijk in contact. Of het nou bij het tanken of een terras is, een praatje is zo gemaakt. Ook kun je met andere liefhebbers afspraken om een rondje te gaan toeren. Hieruit kunnen weer mooie vriendschappen ontstaan.

Je staat niet zo vast in het verkeer

Met de auto kunnen files, treuzelen bij het groene stoplicht en langzame automobilisten behoorlijk op je zenuwen werken. Zeker als jij wel van een beetje pittig rijden houdt. Met de motor heb je hier geen last van, je kunt tussen de files doorrijden en treuzelende weggebruikers rij je zo voorbij. Heerlijk!

Stoer

Heel eerlijk, vrouwen op motors zien er gewoon best wel stoer uit. Met een leren pak aan steel jij aan alle kanten de show. Benieuwd wat er allemaal is op het gebied van motorkleding? Kijk dan eens naar online motorkleding via Bikeroutfit, daar hebben ze behoorlijk wat type motorkleding op één site verzameld. Voor elk wat wils dus!

Goedkoper dan autorijden

Motorrijden is ook nog eens goedkoper dan autorijden. Zo is niet alleen de aanschaf een stuk goedkoper, maar ook het brandstofverbruik, belastingen en verzekeringen. Zeker als je dagelijks een stuk moet rijden voor je werk is het, naast de leuke tochtjes, financieel gezien ook een interessante optie.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

205442

Nieuwe leden

21-11-2019
21-11-2019
21-11-2019
21-11-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

23
Redactie Vriendinnen Online
Geen reacties
11